AMBÍCIÓ & KITARTÁS

A Dolphio Technologies számokban

0
év
0
Országban
0
Munkatárs
0
Csésze kávé hetente

Az elmúlt 15 évben gyakornoki programunknak is köszönhetően rengeteg fiatal és ambiciózus szakember kezdte pályafutását cégünknél.  Büszkék vagyunk rá, hogy a Dolphio Technologies  olyan nemzetközi céggé vált, amelynek szakembergárdáját több náció alkotja, hatékony és minőségi munkavégzésünk pedig megmutatkozik projektjeink sikerében.  Az eddigi sikerekhez nagymértékben hozzájárult seniorjaink évtizedes szakmai múltja, a rendszerszintű, megoldásfókuszú gondolkodás és a kiterjedt regionális hely és nyelvismeret, mely munkáinkat páratlanul eredményessé teszi.

Rovnyai János Dolphio

Rovnyai János

Ügyvezető & Alapító

Több mint tizenöt éves technológiai vállalkozási tapasztalattal rendelkezik, a Dolphio Technologies és több sikeres startup alapítója. Operatív vezetőként irányítja a vállalkozást, átlagban naponta 150 e-mailt kap, mottója a hatékonyság. Ambíciója, precizitása, munkabírása és kitartása formálta a cégcsoportot mai arculatára – egy Magyarországon, Európában és Európán kívül  is sikeres vállalkozássá.

Robotka Zsolt

Ügyvezető & Alapító

Matematikus, az elmúlt 15 évben – a Dolphio Technologies megalapítása óta – operatív vezetőként vesz részt a cégcsoport vállalkozásaiban. Jelenleg a Dolphio Technologies spin-offjaként indult, azóta önálló vállalkozássá és Magyarország egyik legsikeresebb startupjává vált SignAll Technologies-t irányítja. A SignAll Technologies gépi látáson és a mesterséges intelligencián alapuló fejlesztése az első olyan megoldás, amely a siketek számára azonnali jelnyelvi fordítást tesz lehetővé.

Zsolt Robotka

EREDMÉNYEINK

A Dolphio Technologies-t, dinamikus fejlődésének és bővülésének köszönhetően, a Deloitte, Magyarországról egyedüliként, már három egymást követő évben Közép-Kelet-Európa 50 leggyorsabban fejlődő technológiai vállalata közé választotta. Büszkék vagyunk rá, hogy eredményeinket hazai és nemzetközi viszonylatban is elismerik.

A DOLPHIO TECHNOLOGIES TÖRTÉNETE

timeline_pre_loader

2019

Megújult Közbeszerzés-figyelő szolgáltatásunk, fejlesztő csapatunk kitartó munkájának köszönhetően újabb országokban is elérhetővé válik.

2018

Gépi látást alapú fejlesztésünk, a SignAll bemutatkozik a CES-en, Las Vegas-ban, tavasszal telepíti az első pilotot Washingtonban, a Gallaudet Egyetemen. Az európai és közel-keleti piacokon túl immár az Egyesült Államokban és Ausztráliában is aktív cégcsoportunk. Gömböc Webshopunk immár 6 nyelven elérhető, nemzetközileg sikeres webáruházzá nőtte ki magát. Új, Shopify alapú webshopunk, az Irodaiszék.Shop megnyitja bemutatótermét.

2017

Részvénycélú közösségi finanszírozási projektünk, a Tőkeportál különdíjat nyer a FinTech Show-n. Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő szolgáltatásunk már Európa 7 országában van jelen, gépi látás alapú fejlesztéseinknek köszönhetően további termékekkel bővül portfóliónk (Swappear, Brandetect). Szoftverfejlesztő csapatunk továbbfejleszti Árverés Értesítő szolgáltatásunkat – megjelenik az Árverés Lekérdező.

2016

Megalakul a SignAll Technologies Zrt., mely 1,5 millió eurós befektetést kap egy nemzetközi konzorciumtól az amerikai jelnyelvet valós időben fordítani képes technológia továbbfejlesztésére. A SignAll jelbeszéd-felismerő rendszerünkkel részt veszünk a washingtoni M-Enabling Summit és a NAD (National Association of the Deaf) konferenciáján, valamint a San Franciscó-i TechChrunchon. A 12 éves Dolphio Technologies SpotNzoom rendszerét sikerrel veszi használatba a Budavári Önkormányzat. A fejlesztés később elnyeri a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara BOKIK Innovációs díját. Termékeinkkel aktívan megjelenünk a közel-keleti piacokon is.

2015

Épül a holding: sikeres kockázati tőkebevonások után létrejön a Swappear és a Crawling Technologies spin-off vállalkozás. Előbbi egy forradalmi hirdetési eszközt fejleszt videómegosztó portálok számára, vizuális hirdetések videókba történő automatikus elhelyezésére. Utóbbi magas hozzáadott értékű, automatizált web-crawling és web-scraping szolgáltatások kifejlesztését lehetővé tevő technológiát fejleszt. Telepítjük az első SpotNzoom intelligens biztonsági kamerarendszert Budapesten. Brüsszelben elnyerjük a legrangosabb nyelvtechnológiai díjat, az LT-Innovate Award-ot.

2014

10 éves a Dolphio Technologies. SignAll jelbeszéd-felismerő rendszerünk döntőbe kerül a NASA és a Google által alapított Singularity University CEE-Global Impact 2014-es versenyén. Leányvállalatot indítunk Bulgáriában. Kiállítunk a hannoveri CeBITen. Budapesti irodákban felavatjuk a vállalati játékszobát.

2013

17 pályázatot nyerünk el, szolgáltatásaink már 35000 felhasználót számlálnak, állandó partnereink száma 35-re nő. Egyedüli magyar cégként, zsinórban harmadszor vagyunk ott Közép-Európa leggyorsabban növekvő vállalatai között, a Deloitte Technology Fast TOP 50 listán. Bekerülünk a Közel-Kelet-Afrika-Európa régió 500 leggyorsabban növekvő vállalata közé is. Teljes csapatunk havi kávéfogyasztása 7200 csésze, 10 kg mézzel.

2012

Megalapítjuk az első külföldi leányvállalatot Görögországban. Másodszorra is felkerülünk az 50 leggyorsabban növekedő vállalat listájára, a Deloitte TF 50-re. Palettánkon már 5 online szolgáltatást, 2 mobil applikációt nyújtunk ügyfeleinknek, és 6 pályázatot nyerünk. Fogadott gyakornokaink száma 37.

2011

Bekerülünk az 50 leggyorsabban növekedő vállalat közé Közép-Európában a Deloitte Technology Fast TOP 50-es listáján. Szolgáltatásainknak 15000 felhasználója van, a teljes csapat már havi 3600 csésze kávét fogyaszt összesen. Piacra kerül új generációs optikai látogatószámláló rendszerünk. Állandó partnereink száma 22-re bővül.

2010

Nemzetközi megjelenések: CEBIT, GITEX, Innovact, EVC, Oslo. 4 nyertes pályázat, az ügyvezetők már naponta 100 beérkező e-mailt dolgoznak fel. 31 gyakornokot fogadunk gyakornoki programunkon keresztül.

2009

7 nyertes pályázat, online szolgáltatásaink 50 állandó előfizetője van, napi átlag 50 email érkezik az ügyvezetők postafiókjába.

2008

8 pályázatot nyerünk meg, 2 nemzetközi kiállításon veszünk részt, szolgáltatásainknak már 6000 felhasználója van. 18 gyakornokkal dolgozunk együtt.

2007

10 főre bővül csapatunk, összesen 600 csésze kávét fogyasztunk havonta. Útjára indítjuk gyakornoki programunka
A KEZDET KEZDETE

2004

Megalakul a Dolphio Technologies.

Partnereink

DOLPHIO KARRIER

Hiszünk abban, hogy a siker titka munkavállalóinkban rejlik: éppen ezért igyekszünk mindent megtenni azért, hogy felnőjünk igényeikhez, megértsük céljaikat és megteremtsük az összhangot a vállalati és saját motivációik között.