ADATOK AUTOMATIZÁLT GYŰJTÉSE & WEBOLDALI VÁLTOZÁSKÖVETÉS

A digitálizálás folyamata minden vállalatra hatalmas befolyást gyakorol, iparágtól függetlenül. Áthatja a mindennapi életünket, a munkánkat, gyökeresen megváltoztatja az értékteremtést és forradalmasítja a gazdaságot. Egyre több és több adatot kapcsolunk össze egymással, új szolgáltatásokat, termékeket és üzleti modelleket hívva ezzel életre. Az automatizált adatgyűjtés és adatfeldolgozás eszközt ad a vállalkozások kezébe. Eszközt, hogy a világhálón növekvő adattartalomban meglássák a valós piaci igényeket, valós képet kapjanak a véleményekről, a gazdasági mutatókról, mindezt rendezett formába öntve.

Minden sikeres cégvezetés, eredményes gyártás, üzleti tervezés mögött hatékonyan felhasznált, releváns információk állnak

0
Internet Felhasználó a világon
0
Weboldal a világon
0
E-mail naponta

Forrás - http://www.internetlivestats.com/

MIVEL FOGLALKOZUNK?

Adatgyűjtés

Webes adattartalmakat töltünk le automatizáltan, meghatározott műveletek végrehajtásával.

Adatstrukturálás

Az adatokat kívánt formába/struktúrába alakítjuk, hogy felhasználhatóak legyenek akár kimutatásokhoz, gyűjtőoldalakhoz, szakportálokhoz, üzleti döntések meghozatalához

Adattárolás

A begyűjtött adatokat hosszú távon, tartósan tároljuk, amely gyors visszakereshetőséget biztosít.

Az Ön vállalkozása egy nap alatt mennyi időt veszteget ez azzal, hogy olyan releváns adatok után kutat, amelyek segítik az üzleti döntéshozásban, növelik az eredményességét, versenyképesebbé teszik a cégét?

MEGOLDÁSOKAT SZÁLLÍTUNK

Nem csak az információ minősége számít, a gyorsasága is

 • Egymástól eltérő weboldalakon megjelenő információk egy oldalra való elhelyezése/gyűjtése automatizáltan
 • Bármilyen esemény vélemény vízhangjának a mérése és statisztikázása hírportálokon, blogon, fórumokon, egyéb webes felületen automatizáltan.
 • Analitikák, riportok készítése web alapon elérhető információkból, automatizáltan
 • Változáskövetés automatizált figyelése, változás esetén azonnali értesítés
 • Adatok transzformálása automatizáltan – kinyert adattartalmak átalakítása és megjelentetése igény szerinti formában és webhelyen
 • Adatok automatizált összevetése, hasonlóságok – eltérések – egyezések felismerésére, mérése
 • Pályázatok, közbeszerzések, felhívások automatizált legyűjtése, összevetése, szelektálása

MIRE VAN SZÜKSÉG?

Ügyfeleinkkel meghatározzuk, mit szeretnének elérni

 • Mi a végcél, milyen eredménnyel lenne elégedett?
 • A cél eléréséhez, milyen információkra van szükség?
 • A keresett információk, hol találhatóak az egyes weboldalakon?
  – A megfelelő adatok automatizált kinyeréséhez szükség van annak beazonosítására, amihez egy egyedi tulajdonságot használunk fel. Ez lehet a szövegből egy részlet (például a megjelenés dátumának kinyeréséhez az oldalon „Közzététel dátuma” szöveg alapján egyszerűen megtalálható lesz, vagy egy hastag, vagy bármi más jellemző tulajdonság). stb.
 • Automatizált utánkövetés. Előfordul, hogy az oldalak változásával, a tartalom kinyerő automatizmuson is változtatni szükséges. Szeretné e kontrollálni Ön az utánkövetést, vagy szakértőinkre bízza?

Közismert szolgáltatások a technológiánk alkalmazásával

KHF.hu

KÖZBESZERZÉSI HIRDETMÉNY FIGYELŐK

Az uniós és nemzetközi közbeszerzési hirdetményeket korlátlan figyelése, specifikus szűrése, értesítés küldése elektronikus formában.

ÁRVERÉS ÉRTESÍTŐ

Ismerje meg az árverések világát Vegyen részt gépjármű, ingatlan, sőt üzlethelyiségek árverésein és vásároljon jóval a piaci ár alatt

Dolphio Technologies árverés értesítő