KAMERÁK & KIEGÉSZÍTŐK

KAMERÁK

OPTIKÁK

KÁBELEK

IPARI SZÁMÍTÓGÉPEK

VILÁGÍTÁSTECHNIKAI ESZKÖZÖK

A gépilátás eszközök piacán rendkívül kiélezett harc folyik, sok gyártó termékei versenyeznek a vevőkért.

Kamerák és kiegészítők forgalmazásával, gépi látás rendszerek tervezésével, integrálással, illetve szaktanácsadással foglalkozunk Magyarország mellett az Észak Afrikai régióban, és egyes közel-keleti országokban. A Virtech Labs a Dolphio cégcsoport tagjaként 2012 óta végzi a Basler Machine Vision termékcsaládjainak képviseletét. Termékportfóliónkat 2018-ben bővítettük a MATRIX VISION és az DAHUA TECHNOLOGY kameráival.

Dolphio Technologies Basler logo

BASLER

A Basler AG világpiaci szinten a piacvezető kameragyártók közé tartozik. Kiemelkedő minőségű kameráit és kiegészítőit elsősorban ipari automatizálási, gyógyászati, intelligens közlekedési rendszerekkel kapcsolatos alkalmazásokhoz keresik. Családi irányítás alatt álló NyRt-ként Ahrensburgi (Németország) központtal működik, mára 600-nál több munkavállalót foglalkoztat. Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában működnek értékesítési irodái és leányvállalatai.
Dolphio-Technologies-Matrix_vision_logo

MATRIX VISION

A Matrix Vision 30 éve foglalkozik ipari képfeldolgozó részegységek fejlesztésével és gyártásával, előtérbe helyezve az egyéni igények kiszolgálását. Kiváló minőségű teljes körű megoldásaik elsősorban ipari alkalmazások széles palettáját fedik le, intelligens kameráik kompakt, egyszerűen telepíthető és integrálható megoldást nyújtanak.

Dolphio-Technologies-Dahua-LOGO_black_with_red_D

DAHUA

A Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. (Dahua Technology) a videó alapú okos IoT megoldások fejlesztőjeként szállítójaként működik.  Saját technológiai újításaik segítségével end-to-end biztonsági megoldásokat, rendszereket és szolgáltatásokat nyújtanak kormányzatok, városüzemeltetők, nagyvállalati ügyfelek számára. A CCTV & biztonsági rendszer kiegészítők piacán az IHS jelentése szerint 2014 óta a világ teljes mezőnyében a 2. helyen állnak.

IPARI AUTOMATIZÁLÁS

Gyakorlatilag az összes iparág minőségellenőrzési rendszerének automatizálása során szükséges a vizuális ellenőrzés megoldása. A félvezetésgyártáson és autóiparon át a robotikáig, az élelmiszer-, vagy nyomdaiparig sok területen tapasztalható egyre növekvő igény a gépilátás rendszerekre.

KERESKEDELEM

A legtöbb kereskedelmi felhasználó a gépilátás rendszereket az automatizált kasszáknál, üvegvisszaváltógépeknél, automatáknál, használják. De a vásárlói viselkedés, és a látogatószámlálás is egyre elterjedtebb.

ORVOSTECHNOLÓGIA, LABOR AUTOMATIZÁLÁS, MIKROSZKÓPIA

Ezeken a területeken is egyre nagyobb szerep jut a jó minőségű képek alapján készített automatikus elemzéseknek. Főleg minták analizálásakor, betegségek diagnosztizálásánál, és hasonló feladatoknál jut kulcsszerephez a gépilátás technológia.

KÖZLEKEDÉS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Hála a rendszámfelismerő algoritmusoknak, sok útdíj fizető kapuban már ma is gépi látás rendszerek váltották fel az emberi alkalmazottakat. Ezen kívül a forgalom figyelésénél is jellemzően ilyen megoldást választanak az iparági szereplők

virtech basler logo