SZOFTVERFEJLESZTÉS

TÖBB MINT 15 ÉVES TAPASZTALATTAL

A nagyszerű ötletekből web alapú megoldásokat fejlesztünk és üzemeltetünk.

A Dolphio Technologies több mint 15 éves múlttal rendelkezik szoftverfejlesztés és alkalmazott kutatás-fejlesztés területén. Innovatív szemléletével a legújabb üzleti megoldásokat képviseli, így felkészülten várja a szoftver iparágban felmerülő azonnali igényeket.

Hozzáértésünk szélesen skálázható

SZAKÉRTELEM

Fejlesztőink mind hazai, mind a nemzetközi környezetben egyaránt kipróbáltak, több mint 100 sikeres nagy volumenű projekttel a hátunk mögött. Agilis módszertan szerint dolgozó munkatársaink biztos hátteret képesek adni a megvalósítás teljes folyamatában.

ELKÖTELEZETTSÉG

A fókuszt, a lehető legjobb, legátfogóbb megoldásokra helyezzük. Nem szimplán jók akarunk lenni, hanem jobbak. Ez a fajta hozzáállás vezet bennünket nap mint nap.

NEMZETKÖZI PROJEKTEK

NÖVEKEDÉS ORIENTÁLT SZEMLÉLET

MOTIVÁLT CSAPAT

SZAKÉRTELEM

WEBÁRUHÁZ FEJLESZTÉSI MEGOLDÁSAINK

Shopify logo
Drupal TM logo
Wordpress logo
Opencart webshop

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Nem csak a kivitelezés minősége számít, a gyorsasága is

Teljes körű megoldást adunk az első lépéstől az utolsóig. Folyamatainkban agilitás jellemez, megtartjuk a jól bevált együttműködési formákat, a kooperációt támogató korszerű IT eszközöket.

KFI cégként a mindennapi működésünknek maga az innováció ad keretet, így mindannyian abban vagyunk érdekeltek, hogy jobbak legyünk holnap, mint ma.

KIEMELT SZAKTERÜLETEINK

React logo
Spring boot
Spring logo
Apache HTTp server
CSS
Wordpress logo
Php
Google cloud functions
java script
Mongo DB
Dolphio-Technologie angular logo

REFERENCIÁINK