GÉPI LÁTÁS MEGOLDÁSOK A MÉDIÁBAN

Digitális termékelhelyezés, és megjelenés visszamérés

A digitális médiában megjelenő hirdetések – sportmérkőzések hirdetései, műsorok termékelhelyezései – értéke függ az elérés nagyságától, és a megjelenés minőségétől. Megoldásaink egyik oldalról a megjelenés minőségének számszerűsítését biztosítják, másrészről pedig lehetőséget adnak a szolgáltatóknak személyre szabott digitális hirdetések elhelyezésre online videókban.

BranDetect
Swappear logo
CCTV

VIRTUÁLIS TERMÉKELHELYEZÉS ONLINE VIDEÓKBA

Célzott hirdetés, a felhasználó zavarása nélkül

A legtöbb felhasználót rendkívül bosszantják a videóban felugró, azt kitakaró reklámok, vagy a videók közti váratlan hirdetések. Erre kínálunk egy korszerűbb, kevésbé zavaró megoldást a szolgáltatók számára: a háttérbe illeszkedő, célzott hirdetés nem zavarja meg a felhasználót a fogyasztásban, és hozzátársítja a megjelenő hirdetőt a nézett tartalomhoz.

KÉPFELDOLGOZÁS

Megoldásaink alapjául a legkorszerűbb képfeldolgozó algoritmusok szolgálnak, ezek segítenek felismerni és mérni a megjelenő hirdetéseket, illetve pásztázzák az online tartalmakat digitális termékelhelyezések helyét kutatva.

LOGO FELISMERÉS

Logo felismerő megoldásunk a megadott hirdetők egyedi logóit felismerik, követik, megfelelő adatbázist építve a megjelenések visszaméréséhez.

STATISZTIKAKÉSZÍTÉS

Megoldásunk számszerűsíti a megjelenés minőségét: képernyőn töltött idő, méret, képernyőn belüli pozíció.

TERMÉKELHELYEZÉS

Videó megosztó oldalak számára valós időben biztosítunk egyedi, célzott hirdetéseket, melyek a felhasználó zavarása nélkül illeszkednek a videó hátterébe.