DEDIKÁLT WEBFEJLESZTŐK IGÉNYLÉSE

Egészítse ki csapatát költséghatékonyan: igényeljen dedikált web fejlesztői kapacitást

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

 • A Dolphio tapasztalattal rendelkező, agilis módszertan szerint működő fejlesztőket biztosít Önnek, hogy valóra váltsa a kitűzött célját. Távmunkában dolgozunk, nincs szükség fizikai környezetre.
 • Büszkék vagyunk arra, hogy szakmai tudásunkkal, innovatív szemléletünkkel eddig számos projektben segédkeztünk és teremtettünk értéket Ügyfeleinknek. Fejlesztőink mind hazai, mind a nemzetközi környezetben egyaránt kipróbáltak.
 • Több mint 10 éves szakmai múlttal a hátunk mögött felvérteztük magunkat azokkal a kompetenciákkal, amelyek segítségével sikerül a legmagasabb szintű know-how-t megőrizni. Fejlesztőink, magas színvonalú előírások mentén és state of the art megoldásokkal sikerre viszik a Partneri együttműködést, egy csapatot alkotva.
 • 1. MEGKERESÉS

  Amikor megfogalmazódik az igény –
  „Szeretnék dedikált fejlesztőket igénybe venni.”

 • 2. IGÉNYFELMÉRÉS

  Projektmenedzserünk fogadja a megkeresést – Felmérjük a pontos üzleti igényt, azonosítjuk a problémát és kiválasztjuk a megfelelő fejlesztőket

 • 3. SZERZŐDÉS

  Tisztázzuk az együttműködés feltételeit, biztosítjuk támogatásunkat a feladat sikeres elvégzése érdekében.

 • 4.MEGVALÓSÍTÁS

  Scrum Masterünk menedzselve a fejlesztői csapatot, megkezdi a fejlesztés megvalósítását.

 • 5. RIPORTÁLÁS

  Dedikált csapatunk napi interakcióban együttműködve a helyi fejlesztőkkel, végrehajtja a fejlesztést és a haladást ciklusokban riportáljuk.

MIKOR ÉRDEMES DEDIKÁLT FEJLESZTŐI CSAPATOT IGÉNYBEVENNI?

 • Ha Önnek van egy kiváló fejlesztési ötlete, azonban fejlesztői csapata szabad kapacitás hiányában rövid időn belül nem tudja vállalni a kivitelezést. Érdemes fontolóra venni, hogy a fejlesztés által megnövekedett hatékonyság, mekkora idő és költségráfordítástól mentesíti a cége működését.
 • Szeretné, ha üzleti tevékenysége online alapokon épüljön tovább, vagy automatizálni szeretné folyamatait, így több figyelmet kell, hogy kapjon a fejlesztői oldalról
 • Amennyiben cégmérete nem teszi lehetővé még, hogy saját fejlesztői csapatot tartson fent, azonban a továbbfejlődéshez szüksége lenne egy költséghatékony megoldásra.
 • Amennyiben munkája határidőhöz és büdzséhez kötött, azonban nem talál a piacon azonnal felvehető, megfizethető és kompetens fejlesztőt.
 • Meglévő webes alkalmazásához tovább új funkciókat szeretne hozzáadni, szeretné esetleg tovább fejleszteni.

ELŐNYEINK

PARTNEREK VAGYUNK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN

Költségek alacsonyan tartása.

Sok mikro és kisvállalkozás küzd a munkavállalói lemorzsolódással, vagy a tehetségek megtartásával, ami miatti a működési költségek veszélybe kerülhetnek. A pénzveszteségek csökkentésének egyik hatékony módja a feladatok kiszervezése.

Kockázat csökkentése

Az üzleti célok elérése során a határidők tartása kritikus pont. A csapat tagjai kiiktathatják azokat a kockázatos fejlesztési intrevallumokat, amelyben nincs elegendő szakmai tapasztalat, figyelmen kívül hagyva így a kritikus részeket a határidők betartása érdekében.

Gyorsabb célpiac elérés.

A végső cél, hogy a termék ésszerű időn belül eljusson a célpiachoz. Fontos, hogy a termék mielőbb működőképes legyen és olyan felhasználói élményt nyújtson, ami növeli az ügyfelek és az üzletben érintettek bizalmát, megalapozva ezzel a befektetői bizalmat. Jól elhatárolt feladatokkal, dedikált csapattal biztosabban tarthatóak a határidők.

Tehetséges fejlesztők, korszerű megoldások igénybevétele.

Hozzáférést nyújt más, tehetséges fejlesztők bevonására a projekt megvalósulásához, mindezt úgy, hogy nem korlátozza a fizikai helyigény és nem kell jelentős időt és költséget rászánnia új fejlesztők felkutatására/betanítására/megtartására.