GÉPI LÁTÁS ALAPÚ INTELLIGENS KAMERARENDSZEREK

Semmi nem marad észrevétlen

A folyamatosan növekvő számú kamerarendszerek emberi erőforrással való felügyelete egyre nagyobb kihívást jelent a biztonságtechnikai cégeknek. Intelligens rendszerekkel az operátornak már csak a rendszer által kiválasztott jelenetet szükséges felügyelnie, így minden esemény rögzítésre és riasztásra kerül, lecsökkentve az emberi mulasztásból fakadó hibákat.

SpotNzoom logo
CCTV

MAGAS SZINTŰ BIZTONSÁG

Azonosításra alkalmas felvételek, nagy területről

A SpotNzoom rendszer intelligens kameravezérlésével a nagy belátott területet biztosító IP kamera képén történő mozgásra a PTZ kamera automatikusan ráfordul és ráközelít, hogy nagy távolságra lévő autóról, vagy emberről is azonosításra alkalmas felvétel készüljön.

AUTOMATIKUS KAMERAVEZÉRLÉS

A SpotNzoom rendszer egy megoldásba integrálja a nagy területet lefedni képes IP kamerák és a mozgatható PTZ (Pan-Tilt-Zoom) kamerák tulajdonságait: az IP kamerák képén futó algoritmus minden mozgást detektál, és meghatározott időre ráirányítja a nagyfelbontású PTZ kamerát, mely közeli képet készít.

INTELLIGENS SZABÁLYSÉRTÉS-FELISMÉRÉS

Beállíthatóak területre, időre vonatkozó belépési, vagy akár közlekedési szabályok (tilos parkolás, tilos behajtás). Bármely beállított szabály megsértése esetén a rendszer kiemeli az operátornak az érintett kamera képét, így azonnali beavatkozás biztosítható.

GYANÚS ESEMÉNYEK KIEMELÉSE

Biztonságtechnikában a legfontosabb a potenciálisan veszélyes események mielőbbi felismerése, ezt segíti a gyanús események, például a megfigyelt térben csellengők, többször visszatérő ember, vagy jármű azonosítása, és az operátornak való kiemelése.

RIASZTÁS - FELJELENTÉS

Minden gyanús eseményről és konkrét szabálysértésről kérhető valós idejű riasztás, illetve szabálysértésekről a beépített felületen teljes körű dokumentáció állítható össze.

REFERENCIA

Budavári önkormányzat címer