GÉPI LÁTÁS MEGOLDÁSOK A KERESKEDELEMBEN

Valós idejű adatok minden időben

A vevőről mindenki mindent tudni akar: hányan vannak, mi érdekli őket, merre haladnak, hány évesek? Az értékesítés kulcsa a vevő megismerése, a digitális világon túl pedig erre a gépi látás alapú megoldások biztosítják a legteljesebb körű megoldást: valós idejű látogatószámlálást, látogató követést, vagy akár nem és kor-meghatározást is.

Counterguard logo

LÁTOGATÓSZÁMLÁLÁS

A CounterGuard látogatószámláló rendszer a piacon egyedülálló pontossággal képes számolni a bejáraton és kijáraton áthaladó személyeket ezzel biztosítva a hatékony és pontos valós idejű látogatószám-meghatározást tömegben is.

LÁTOGATÓKÖVETÉS

Mindenki tudni szeretné, hogy plázán belül mik a látogatók kedvelt útvonalai, melyik kirakat előtt állnak meg, mennyi időt tartózkodnak az épületben. Új wifi és bluetooth jel alapú fejlesztésünkkel kulcsot adunk a kereskedők kezébe a látogatók szokásainak még mélyebb megismeréséhez.

PARKOLÓKIHASZNÁLTSÁG

Ingyenes, vagy akár szabadtéri parkolókban is valós időben követhető a szabad parkolóhelyek száma, mely egyrészt segít a látogatói trendek megismerésében, másrészről a parkoló keresési idő rövidítésével növeli a vásárlói élményt.
shopping

VALÓS IDEJŰ, TÁVOLRÓL IS ELÉRHETŐ LÁTOGATOTTSÁGI ADATOK

Promóciók, kampányok hatékonyságának nyomon követése, vásárlói növekmények ellenőrzése

  • Egyedi biztonsági mutatók, automatikus értesítések, több szintű jogosultsági rendszer
  • Folyamatos magyarországi szupport, technikusi csapat és hotline a hatékony üzemeltetésért
  • A kamerás egység képet nem rögzít, így nem sérti a személyiségi jogokat
  • Garantált adatbiztonság – az egyedi fejlesztésnek köszönhetően kizárt a külső hozzáférés