KARRIER

FORMÁLD VELÜNK A JÖVŐT!

Hiszünk abban, hogy a siker titka munkavállalóinkban rejlik

Célunk, hogy felnőjünk munkavállalóink igényeihez, megértsük céljaikat és megteremtsük az összhangot a vállalati és saját motivációik között. Fejlődésfókuszú belső képzési rendszerünkkel és tudásmenedzsment eszközeinkkel segítjük munkatársaink fejlődését, a csapaton belüli egységet közös sporttal, játszószobával, csapatépítő programokkal támogatjuk.

Minden generáció jelentkezését várjuk, sokszínű csapatunkban mindenkinek helye van, aki tudását hasznosítva szeretne hozzájárulni önmaga és a cég sikereihez, aki minden egyes nappal jobb szeretne lenni a munkájában.

TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ MUNKAVÁLLALÓK

Abban az esetben, ha középkorú vagy idősebb álláskeresőként a meglévő évtizedes tapasztalatod ellenére nehézségekkel nézel szembe az álláskeresés során, mi szeretettel várjuk jelentkezésed, tudásod itt megbecsülést kap majd!

Az elmúlt évek kutatásai életre hívtak több olyan pozíciót, melyek betöltése komoly szakmai tudást: legalább két-három éves szakmai, valamint vezetői tapasztalatot is igényel. E pozícióinkra elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik szakmai feladataik mellett időt fordítanak csapatuk képzésére, junior kollégáink támogatására és fejlesztésre is.

A tapasztalat nálunk érték!

PÁLYAKEZDŐK

Amennyiben fiatal pályakezdőként azt tapasztalod, hogy tanulmányi sikereid ellenére a gyakorlat hiányából adódóan nehezen kapsz munkát, mi biztosítani tudjuk számodra azt a munkakörnyezetet, ahol bizonyíthatod rátermettséged, és beindíthatod karriered.

Kezdd el nálunk a karrierépítést!

Junior pozícióinkra lelkes egyetemisták, főiskolások és pályakezdők jelentkezését várjuk akár rész-, akár teljes munkaidőben. Elsősorban azok jelentkezésére számítunk, akik már rendelkeznek valamennyi (akár egyetemi projekt keretében szerzett) tapasztalattal kutatói, programozói vagy projektmenedzseri területen.

GYAKORNOKI PROGRAM

Vezetőségünk hitvallása szerint Magyarország számára létfontosságú az olyan K+F műhelyek fejlődése, melyekben nemzetközi szinten is versenyképes munka folyik, és valós alternatívát jelentenek a tehetséges fiatalok számára a külföldi karrierépítéssel szemben.

Kollégáink jelentős százaléka gyakornokként vagy pályakezdőként csatlakozott hozzánk, így tisztában vagyunk azzal, milyen kihívásokkal kell szembenézniük az egyetemistáknak, frissen diplomázottaknak az első munkahelyükön, ugyanakkor azzal is, milyen elvárásoknak kell megfelelnünk nekünk, mint első munkahelynek.

Találd meg Önmagad!

Kiválasztási folyamatunk

A meghirdetett pozíciókra jelentkezők tudását igyekszünk minél jobban felmérni, mielőtt személyes interjúra kerülne sor.

Az előzetes felméréshez pozíciótól függően többnyire online csatornákat használunk (online tesztek, videó interjúzás), és sok esetben egy próbafeladattal is teszteljük jelentkezőink tudását.
Minden jelentkezésre visszajelzünk pályázóinknak, maximum két héten belül, de általában rövidebb idő alatt, a kiválasztási folyamat állomásairól pedig e-mailben vagy telefonon folyamatosan tájékoztatást nyújtunk.
Amennyiben aktuális álláslehetőségeink között nem találtál testhezálló ajánlatot, jelentkezz adatbázisunkba, hogy a jövőben megkereshessük, amikor képesítésednek megfelelő pozíció nyílik!

Partnereink

Jooble logo
IBS_logo