Üzletfejlesztő gyakornoki program (közösségi finanszírozás)

Üzletfejlesztő gyakornoki program (közösségi finanszírozás)

Legyél részese egy magyar sikertörténetnek!

 

A Dolphio Technologies Kft. dinamikus fejlődésének és bővülésének köszönhetően (Magyarországról egyedüliként, a Deloitte 4 egymást követő évben Közép-Kelet-Európa 50 leggyorsabban fejlődő vállalata közé választotta cégünket) növelni szeretné üzletfejlesztőinek számát. 2017-ben a Tőkeportál projektünket az MKB Bank Fintech laborja karolta fel, és velük együtt alapítottuk meg a közösségi finanszírozás hazai piacfejlesztésére szakosodó részvénytársaságunkat. Ide keressük elszánt, tettre-kész jelöltünket. A keresett személy felelős lesz a piacelemzésért, piackutatásért, a fejlesztési stratégia megalkotásáért. Ideális jelölt az, akinek van már tapasztalata, tudása közösségi finanszírozás terén,vagy aki e téma iránt hosszútávon, kiemelten érdeklődik.

 

Mit adunk neked?

Ez a program egyben szakmai gyakorlatod, TDK dolgozatod, vagy diplomamunkád témája is lehet. Lehetőséged nyílik az üzleti folyamatokat közvetlen közelről megismerni. Beilleszkedésedről, valamint a szakmai segítségről és fejlődésedről szakmai menedzsereink gondoskodnak. Olyan embert keresünk, aki tud felelősséget vállalni, élvezi az összetett környezet nyújtotta izgalmakat, valamint motiválja, hogy önálló, kreatív gondolataival és ötleteivel hozzájárulhat egy szervezet üzleti sikereihez. A programban való részvétel nem jár bérezéssel, de a program végeztével legjobban teljesítő gyakornokainknak állást kínálunk. Célunk, hogy a gyakornoki programmal egy hosszú távú együttműködés kezdődjön el közöttünk. Ha kezdetben egyetem mellett szeretnél dolgozni, részmunkaidőben és teljes munkaidőben is van erre lehetőséged!

 

Gyakornoki feladatok:

  • Részvétel a marketing és értékesítési stratégia kialakításában és végrehajtásában
  • Segédkezés nemzetközi piacra lépési stratégia kialakításában és végrehajtásában
  • Primer és szekunder piackutatás kipróbálása a gyakorlatban

 

Akit keresünk:

  • Közgazdász vagy műszaki-menedzser tanulmányokat folytató egyetemi vagy főiskolai hallgató
  • Minimum középfokú angol nyelvtudással rendelkezik
  • Empatikus vagy, jó kommunikációs képességekkel rendelkezel
  • Jó analitikus képességed van
  • Érdeklődik az új technológiák iránt
  • Tapasztalata van üzleti terv írás területén, piac-vagy termékfejlesztésben, marketing vagy értékesítés területeken

 

 

A gyakornoki program március második hetében indul, 11 hétig tart. Heti két nap elfoglaltságot jelent. A munkavégzésnek Budapesten a Malomudvarban található irodáink, Debrecenben a Wesselényi utcai telephelyünk ad otthont.

Jelentkezéshez küldj egy önéletrajzot és egy maximum egy oldalas motivációs levelet a pozíció (“Üzletfejlesztő gyakornok”) megnevezésével, a következő címre: hr@dolphio.hu

A jelentkezéseket 2019. február 24-ig várjuk.