Termékmenedzser gyakornoki program

Termékmenedzser gyakornoki program

Legyél részese egy magyar sikertörténetnek!

Termékmenedzseri gyakornoki program egy magyar K+F cégnél

 

Dolphio Technologies Kft-t a Deloitte, Magyarországról egyedüliként, már 4 egymást követő évben Közép-Kelet Európa 50 leggyorsabban fejlődő cége közé választotta. Cégünk a nemzetközi kutatás-fejlesztési piac kiemelkedő és dinamikusan bővülő szereplője, ahol a jelenkor legérdekesebb és kihívásokkal teli kutatásai folynak. Büszkék vagyunk a világ élmezőnyében lévő jelbeszéd-felismerő rendszer fejlesztésünkre, melyet a (NASA, Google, Cisco és más nagyvállalatok által alapított) szilicium-völgyi Singularity University az emberiség jövőjét leginkább meghatározó nyolc fejlesztés közé választott a Global Impact Competition 2014 verseny keretében. Ha csatlakozol a gyakornoki programunkhoz, te is részese lehetsz egy kutató szellemű, innovatív, sikeres csapatnak és valódi szakmai kihívást jelentő munkában vehetsz részt.

Gyakornokként lehetőséged lesz megtapasztalni, milyen feladatok és kihívások jellemzik egy csúcstechnológiával foglalkozó K+F szervezet üzletfejlesztési csoportjának életét és részt is vállalhatsz mindezekből, amely egyben szakmai gyakorlatod, TDK dolgozatod, vagy diplomamunkád témája is lehet. A programban való részvétel nem jár bérezéssel, de a program végeztével legjobban teljesítő gyakornokainknak állást kínálunk versenyképes fizetéssel. Célunk, hogy a gyakornoki programmal egy hosszú távú együttműködés kezdődjön el közöttünk, így leginkább akkor számítunk a jelentkezésedre, ha a gyakornoki programot követően is szeretnél nálunk dolgozni, akár egyetem mellett részmunkaidőben, vagy teljes munkaidőben!

 

 

Gyakornokként az alábbi feladatokban vehetsz részt:

 • Stratégiai szintű piackutatás készítése
 • Meglévő termékeink/szolgáltatásaink dinamikus SWOT elemzése
 • Értékesítési folyamatok optimalizációja, értékesítési lehetőségek vizsgálata
 • Alternatív marketing kommunikációs csatornák és eszközök feltárása
 • Termékfejlesztési lehetőségek vizsgálata és aktív részvétel a termékfejlesztésben

 

Amit kínálunk:

 • Valódi szakmai munka; nemzetközi szinten is elismert magyar cégtől szerzett referencia
 • Szakmai gyakorlat letöltése és igazolása (külső konzulens)
 • Részvétel termék-bevezetési és értékesítési stratégiák kidolgozásában, üzleti tervezésben, képviseleti és értékesítési feladatokban
 • Szakmai fejlődés és menedzseri tapasztalatok
 • Hosszú távú elhelyezkedési lehetőség

 

Akit keresünk:

 • Szeret felelősséget vállalni, élvezi az összetett környezet nyújtotta izgalmakat, valamint motiválja, hogy önálló, kreatív gondolataival és ötleteivel hozzájárulhat egy szervezet üzleti sikereihez
 • Műszaki megközelítésű, fejlesztői típusú személyiség
 • Közgazdász vagy műszaki-menedzser tanulmányokat folytató egyetemi vagy főiskolai hallgató
 • Középfokú angol nyelvtudással rendelkezik, e mellett előnyt jelent a minél jobb német nyelvtudás.

 

A gyakornoki program február utolsó hetében indul, időtartama összesen 10-12 hét.  A munkavégzésnek Budapesten a Művészetek Palotája közelében található irodáink, Debrecenben a Wesselényi utcai telephelyünk ad otthont.

Jelentkezéshez küldj egy önéletrajzot és egy maximum egy oldalas motivációs levelet a pozíció (“Termékmenedzser gyakornok”) megnevezésével, a következő e-mail címre: hr@dolphio.hu.

A pozíciókat folyamatosan töltjük fel az alkalmas jelöltekkel; jelentkezz mihamarabb, nehogy lemaradj! A jelentkezéseket 2018. február 11-ig várjuk.