Termékmenedzser gyakornoki program

Termékmenedzser gyakornoki program

Legyél részese egy magyar sikertörténetnek!

 

 

Cégünk, a Dolphio Technologies a hazai kutatás-fejlesztési piac kiemelkedő és dinamikusan bővülő start up gyára, ahol a jelenkor legérdekesebb és kihívásokkal teli technológiai kutatásai folynak. A Dolphio -t a Deloitte, Magyarországról egyedüliként, korábban 4 egymást követő évben Közép-Kelet Európa 50 leggyorsabban fejlődő cége közé választotta. Egyik legélenjáróbb fejlesztésünk a siketek jelelését valós időben felismerő SignAll, amely a régió egyik legnagyobb technológia-fejlesztési tőkebefektetését kapta és jelenleg a világ vezető fejlesztése ezen a területen, amit a (NASA, Google, Cisco és más globális nagyvállalatok által alapított) szilicium-völgyi Singularity University az emberiség jövőjét leginkább meghatározó nyolc fejlesztés közé választott a Global Impact Competition verseny keretében.

 

Mit adunk neked?

Ez a program egyben szakmai gyakorlatod, TDK dolgozatod, vagy diplomamunkád témája is lehet. Lehetőséged nyílik az üzleti folyamatokat közvetlen közelről megismerni. A termékek és technológiák gyors megismerése után a termékfejlesztéssel együttműködve fogsz dolgozni. Beilleszkedésedről, valamint a szakmai segítségről és fejlődésedről szakmai menedzsereink gondoskodnak. Olyan embert keresünk, aki tud felelősséget vállalni, élvezi az összetett környezet nyújtotta izgalmakat, valamint motiválja, hogy önálló, kreatív gondolataival és ötleteivel hozzájárulhat egy szervezet üzleti sikereihez. A programban való részvétel nem jár bérezéssel, de a program végeztével legjobban teljesítő gyakornokainknak állást kínálunk. Célunk, hogy a gyakornoki programmal egy hosszú távú együttműködés kezdődjön el közöttünk. Ha kezdetben egyetem mellett szeretnél dolgozni, részmunkaidőben és teljes munkaidőben is van erre lehetőséged!

 

 

Gyakornokként az alábbi témák/területek közül választhatsz:

 

Online Termékmenedzser 

 • Honlap termékstruktúrájának felügyelete, folyamatos aktualizálása, karbantartása
 • Termékeinkhez kapcsolódó kommunikációs anyagok írása
 • Termékeinkhez kapcsolódó online tevékenységek mérése és elemzése
 • A termékhez kapcsolódó fejlesztési javaslatok kidolgozása
 • Részvétel a marketing és értékesítési stratégia kialakításában és végrehajtásában

 

Szolgáltatásmenedzser 

 • Részvétel a marketing és értékesítési stratégiák kialakításában és végrehajtásában
 • A cég ügyvezetésével való aktív együttműködés, javaslatok megfogalmazása
 • Online marketing kampányok menedzselése
 • Ügyfelekkel való kapcsolattartás

 

 

Akit keresünk:

 • Tud felelősséget vállalni, élvezi az összetett környezet nyújtotta izgalmakat
 • Műszaki megközelítésű, fejlesztői típusú személyiség
 • Közgazdász vagy műszaki-menedzser tanulmányokat folytató egyetemi vagy főiskolai hallgató
 • Középfokú angol nyelvtudással rendelkezik

 

A gyakornoki program március második hetében indul, 11 hétig tart. Heti két nap elfoglaltságot jelent. A munkavégzésnek Budapesten a Malomudvarban található irodáink, Debrecenben a Wesselényi utcai telephelyünk ad otthont.

Jelentkezéshez küldj egy önéletrajzot, a választott terület megenevezését és egy maximum egy oldalas motivációs levelet a pozíció (“Termékmenedzser gyakornok”) megnevezésével, a következő címre: hr@dolphio.hu

 

A jelentkezéseket 2019. február 24-ig várjuk.