Rendszerüzemeltető gyakornoki program

Rendszerüzemeltető gyakornoki program

Legyél részese egy magyar sikertörténetnek!

Rendszerüzemeltető gyakornoki program egy magyar K+F cégnél

 

Dolphio Technologies Kft-t a Deloitte, Magyarországról egyedüliként, már 3 egymást követő évben Közép-Kelet Európa 50 leggyorsabban fejlődő cége közé választotta. Cégünk a nemzetközi kutatás-fejlesztési piac kiemelkedő és dinamikusan bővülő szereplője, ahol a jelenkor legérdekesebb és kihívásokkal teli kutatásai folynak., vagy támogatjuk hazai és multinacionális nagyvállalatok működését. Büszkék vagyunk a világ élmezőnyében lévő jelbeszéd-felismerő rendszer fejlesztésünkre, melyet a (NASA, Google, Cisco és más nagyvállalatok által alapított) szilicium-völgyi Singularity University az emberiség jövőjét leginkább meghatározó nyolc fejlesztés közé választott a Global Impact Competition 2014 verseny keretében.

Ha csatlakozol a gyakornoki programunkhoz, te is részese lehetsz egy innovatív, sikeres csapatnak és valódi szakmai kihívást jelentő munkában vehetsz részt. Gyakornokként lehetőséged nyílik betekinteni egy csúcstechnológiával foglalkozó, ambiciózus hazai vállalkozás mindennapjaiba, és infrastruktúrájába; gyakorlati tapasztalatokat szerezni egy 70+ fős, informatikára alapozó cég infrastrukturális működésének biztosításában és fenntartásában, amely egyben kötelező szakmai gyakorlatod is lehet. A programban való részvétel nem jár fizetéssel, de a program végeztével legjobban teljesítő gyakornokainknak rendszerüzemeltetői állást kínálunk versenyképes fizetéssel. Célunk, hogy a gyakornoki programmal egy hosszú távú együttműködés kezdődjön el közöttünk, így leginkább akkor számítunk a jelentkezésedre, ha a gyakornoki programot követően is szeretnél nálunk dolgozni, akár egyetem mellett részmunkaidőben, vagy teljes munkaidőben!

 

A Rendszerüzemeltető Gyakornok feladatai:

 • Céges infrastruktúra üzemeltetése, karbantartása
 • Szerverek üzemeltetése, karbantartása, konfigurálása
 • Felhasználók támogatása
 • Gyakorlati tapasztalat szerzése az alábbi területeken:
  –   Windows Server 2003, 2008 R2, Windows Server 2012, Ubuntu 10.04 LTS Server, Ubuntu 12.04, 14.04 és 16.04 LTS Server
  –   Microsoft Exchange Server 2007; Microsoft Exchange Server 2013,
  –   Centos 5, SharePoint, Apache, Tomcat, MySQL, PostgreSQL, Oracle, Zabbix; SVN, Git, Trac, Jira; Windows PowerShell, shell scipt-ek; hálózati ismeretek, VPN;

 

Amit kínálunk:

 • Valódi szakmai munka; nemzetközi szinten is elismert magyar cégtől szerzett referencia
 • Hosszú távú elhelyezkedési lehetőség
 • Szakmai gyakorlat letöltése és igazolása (külső konzulens)
 • Betekintés egy dinamikusan növekvő vállalkozás működésébe
 • Jó munkahelyi légkör, hosszú távú elhelyezkedési lehetőség

 

A gyakornoki program október első hetében indul, időtartama összesen 10-12 hét. A munkavégzésnek Budapesten a Művészetek Palotája közelében található irodáink adnak otthont.

 

A jelentkezéshez:

 • küldd el önéletrajzod egy motivációs levél kíséretében (melyben a téged érdeklő témákra is kitérsz) a megpályázott pozíció (“Rendszerüzemeltető Gyakornok”) megnevezésével, a következő e-mail címre: hr@dolphio.hu;
 • az önéletrajzodba írd bele az általad ismert programozási nyelveket, valamint az ismeret szintjét
 • amennyiben a kötelező szakmai gyakorlatodat szeretnéd nálunk tölteni, ezt írd bele a jelentkezésedbe

A pozíciókat folyamatosan töltjük fel az alkalmas jelöltekkel; jelentkezz mihamarabb, nehogy lemaradj! A jelentkezéseket 2017. szeptember 25-ig várjuk.