Rendszerüzemeltető gyakornoki program

Rendszerüzemeltető gyakornoki program

Legyél részese egy magyar sikertörténetnek!

Rendszerüzemeltető gyakornoki program egy magyar K+F cégnél

 

Dolphio Technologies Kft-t a Deloitte, Magyarországról egyedüliként, már 3 egymást követő évben Közép-Kelet Európa 50 leggyorsabban fejlődő cége közé választotta. Cégünk a nemzetközi kutatás-fejlesztési piac kiemelkedő és dinamikusan bővülő szereplője, ahol a jelenkor legérdekesebb és kihívásokkal teli kutatásai folynak., vagy támogatjuk hazai és multinacionális nagyvállalatok működését. Büszkék vagyunk a világ élmezőnyében lévő jelbeszéd-felismerő rendszer fejlesztésünkre, melyet a (NASA, Google, Cisco és más nagyvállalatok által alapított) szilicium-völgyi Singularity University az emberiség jövőjét leginkább meghatározó nyolc fejlesztés közé választott a Global Impact Competition 2014 verseny keretében.

Mit adunk neked?

Ez a program egyben szakmai gyakorlatod, TDK dolgozatod, vagy diplomamunkád témája is lehet. Lehetőséged nyílik az rendszerüzemeltetői folyamatokat közvetlen közelről megismerni. Beilleszkedésedről, valamint a szakmai segítségről és fejlődésedről rendszergazdáink gondoskodnak. Olyan embert keresünk, aki tud felelősséget vállalni, élvezi az összetett környezet nyújtotta izgalmakat, valamint motiválja, hogy önálló, kreatív gondolataival és ötleteivel hozzájárulhat egy szervezet üzleti sikereihez. A programban való részvétel nem jár bérezéssel, de a program végeztével legjobban teljesítő gyakornokainknak állást kínálunk. Célunk, hogy a gyakornoki programmal egy hosszú távú együttműködés kezdődjön el közöttünk. Ha kezdetben egyetem mellett szeretnél dolgozni, részmunkaidőben és teljes munkaidőben is van erre lehetőséged!

 

A Rendszerüzemeltető Gyakornok feladatai:

 • Céges infrastruktúra üzemeltetése, karbantartása
 • Szerverek üzemeltetése, karbantartása, konfigurálása
 • Felhasználók támogatása
 • Gyakorlati tapasztalat szerzése az alábbi területeken:
  –   Windows Server 2003, 2008 R2, Windows Server 2012, Ubuntu 10.04 LTS Server, Ubuntu 12.04, 14.04 és 16.04 LTS Server
  –   Microsoft Exchange Server 2007; Microsoft Exchange Server 2013,
  –   Centos 5, SharePoint, Apache, Tomcat, MySQL, PostgreSQL, Oracle, Zabbix; SVN, Git, Trac, Jira; Windows PowerShell, shell scipt-ek; hálózati ismeretek, VPN;

 

Akit keresünk:

 • Tud felelősséget vállalni, élvezi az összetett környezet nyújtotta izgalmakat
 • Középfokú angol nyelvtudással rendelkezik

 

A gyakornoki program március második hetében indul, időtartama összesen 11 hét.  Heti két nap elfoglaltságot jelent. A munkavégzésnek Budapesten a Művészetek Palotája közelében található irodáink adnak otthont.

Jelentkezéshez küldj egy önéletrajzot és egy maximum egy oldalas motivációs levelet a pozíció (“Rendszerüzemeltető gyakornok”) megnevezésével, a következő címre: hr@dolphio.hu.

A jelentkezéseket 2019. február 24-ig várjuk.