Projektmenedzser gyakornoki program szoftverfejlesztés területen

Projektmenedzser gyakornoki program szoftverfejlesztés területen

Legyél részese egy magyar sikertörténetnek!

Projektmenedzser gyakornoki program Szoftverfejlesztés területen egy magyar K+F cégnél

 

 

Cégünk, a Dolphio Technologies a hazai kutatás-fejlesztési piac kiemelkedő és dinamikusan bővülő start up gyára, ahol a jelenkor legérdekesebb és kihívásokkal teli technológiai kutatásai folynak. A Dolphio -t a Deloitte, Magyarországról egyedüliként, korábban 4 egymást követő évben Közép-Kelet Európa 50 leggyorsabban fejlődő cége közé választotta. Egyik legélenjáróbb fejlesztésünk a siketek jelelését valós időben felismerő SignAll, amely a régió egyik legnagyobb technológia-fejlesztési tőkebefektetését kapta és jelenleg a világ vezető fejlesztése ezen a területen, amit a (NASA, Google, Cisco és más globális nagyvállalatok által alapított) szilicium-völgyi Singularity University az emberiség jövőjét leginkább meghatározó nyolc fejlesztés közé választott a Global Impact Competition verseny keretében.

 

Mit adunk neked?

Ez a program egyben szakmai gyakorlatod, TDK dolgozatod, vagy diplomamunkád témája is lehet. Lehetőséged nyílik az üzleti folyamatokat közvetlen közelről megismerni. A termékek és technológiák gyors megismerése után a projektmenedzsereinkkel együttműködve fogsz dolgozni. Beilleszkedésedről, valamint a szakmai segítségről és fejlődésedről szakmai menedzsereink gondoskodnak. Olyan embert keresünk, aki tud felelősséget vállalni, élvezi az összetett környezet nyújtotta izgalmakat, valamint motiválja, hogy önálló, kreatív gondolataival és ötleteivel hozzájárulhat egy szervezet üzleti sikereihez. A programban való részvétel nem jár bérezéssel, de a program végeztével legjobban teljesítő gyakornokainknak állást kínálunk. Célunk, hogy a gyakornoki programmal egy hosszú távú együttműködés kezdődjön el közöttünk. Ha kezdetben egyetem mellett szeretnél dolgozni, részmunkaidőben és teljes munkaidőben is van erre lehetőséged! Gyakornoki programunk során lehetőséged van a lent felsorolt témákban egyéni, vagy csoportos (3-4 fő) munkára is.

 

Gyakornokként az alábbi feladatokban vehetsz részt:

 • 2-3 fős IT szoftverfejlesztési  projektek teljes körű menedzsmentje
 • Üzleti igények összegyűjtése és értékelése
 • Projektmenedzsment módszertanok alkalmazása
 • Projektadminisztráció és dokumentációs rend betartása
 • Projekten belüli információáramlás támogatása
 • Elért eredmények nyomon követése és riportolása

 

Akit keresünk:

 • Közgazdász vagy műszaki-menedzser tanulmányokat folytató egyetemi vagy főiskolai hallgató
 • Érdeklődik az új technológiák iránt
 • Kiváló kommunikációs- és tárgyalókészséggel rendelkezik, határozott, magabiztos fellépésű
 • Legalább olvasási szintű angol nyelvismerettel rendelkezik
 • Affinitás, érdeklődés a projektmenedzser szakma iránt

 

A gyakornoki program március második hetében indul, 11 hétig tart.  Heti két nap elfoglaltságot jelent. A munkavégzésnek Budapesten a Malomudvarban található irodáink, Debrecenben a Wesselényi utcai telephelyünk ad otthont.

Jelentkezéshez küldj egy önéletrajzot és egy maximum egy oldalas motivációs levelet a pozíció (“Projektmenedzser gyakornok_Szoftverfejlesztés területen”) megnevezésével, a következő címre: hr@dolphio.hu

A jelentkezéseket 2019. február 24-ig várjuk.