Pályázatíró, projektkoordinátor gyakornoki program

Pályázatíró, projektkoordinátor gyakornoki program

Legyél részese egy magyar sikertörténetnek!

Pályázati gyakornoki program egy hazai innovatív, kutató-fejlesztő cégnél

 

Cégünk, a Dolphio Technologies a hazai kutatás-fejlesztési piac kiemelkedő és dinamikusan bővülő start up gyára, ahol a jelenkor legérdekesebb és kihívásokkal teli technológiai kutatásai folynak. A Dolphio -t a Deloitte, Magyarországról egyedüliként, korábban 4 egymást követő évben Közép-Kelet Európa 50 leggyorsabban fejlődő cége közé választotta. Egyik legélenjáróbb fejlesztésünk a siketek jelelését valós időben felismerő SignAll, amely a régió egyik legnagyobb technológia-fejlesztési tőkebefektetését kapta és jelenleg a világ vezető fejlesztése ezen a területen, amit a (NASA, Google, Cisco és más globális nagyvállalatok által alapított) szilicium-völgyi Singularity University az emberiség jövőjét leginkább meghatározó nyolc fejlesztés közé választott a Global Impact Competition verseny keretében.

Mit adunk neked?

Ez a program egyben szakmai gyakorlatod, TDK dolgozatod, vagy diplomamunkád témája is lehet. Lehetőséged nyílik az üzleti folyamatokat közvetlen közelről megismerni. Beilleszkedésedről, valamint a szakmai segítségről és fejlődésedről szakmai menedzsereink gondoskodnak. Olyan embert keresünk, aki tud felelősséget vállalni, élvezi az összetett környezet nyújtotta izgalmakat, valamint motiválja, hogy önálló, kreatív gondolataival és ötleteivel hozzájárulhat egy szervezet üzleti sikereihez. A programban való részvétel nem jár bérezéssel, de a program végeztével legjobban teljesítő gyakornokainknak állást kínálunk. Célunk, hogy a gyakornoki programmal egy hosszú távú együttműködés kezdődjön el közöttünk. Ha kezdetben egyetem mellett szeretnél dolgozni, részmunkaidőben és teljes munkaidőben is van erre lehetőséged!

Gyakornokként az alábbi feladatokban vehetsz részt:

 • Pályázati rendszer és kiírások megismerése,
 • Pályázatfigyelés,
 • Részvétel pályázatírásban,
 • Részvétel a pályázati elszámolások és beszámolók előkészítésében,
 • Pályázati adminisztráció (pályázati projektek háttér dokumentációjának elkészítése).

Akit keresünk:

 • Közgazdász vagy pénzügyi tanulmányokat folytató főiskolai vagy egyetemi hallgató
 • Minimum középfokú angol nyelvtudással rendelkezik
 • Jó analitikus képességei vannak és helyesen tud fogalmazni
 • Precíz és jól tűri a monotonitást
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezik (Microsoft Word, Excel)

 

Előny a jelentkezés során:

 • Minimum középfokú német nyelvtudás
 • Tapasztalat pályázat vagy üzleti terv írás területén

 

A gyakornoki program március második hetében indul, 11 hétig tart. Heti két nap elfoglaltságot jelent. A munkavégzésnek Budapesten a Művészetek Palotája közelében található irodáink adnak otthont.

Jelentkezéshez küldj egy önéletrajzot és egy maximum egy oldalas motivációs levelet a pozíció (“Pályázatíró, projektkoordinátor gyakornok”) megnevezésével, a következő címre: hr@dolphio.hu

A jelentkezéseket 2019. február 24-ig várjuk.