Pályázatíró, projektkoordinátor gyakornoki program

Pályázatíró, projektkoordinátor gyakornoki program

Legyél részese egy magyar sikertörténetnek!

Pályázati gyakornoki program egy hazai innovatív, kutató-fejlesztő cégnél

 

Dolphio Technologies Kft-t a Deloitte, Magyarországról egyedüliként, már 4 egymást követő évben Közép-Kelet Európa 50 leggyorsabban fejlődő cége közé választotta. Cégünk a nemzetközi kutatás-fejlesztési piac kiemelkedő és dinamikusan bővülő szereplője, 2004-es alapítása óta számos innovációs pályázati projektet valósított meg önállóan vagy partnerekkel, hazai és EU-s forrásokból. Ha csatlakozol a gyakornoki programunkhoz, te is részese lehetsz egy kutató szellemű, innovatív, sikeres csapatnak és valódi szakmai kihívást jelentő munkában vehetsz részt.

Gyakornokként lehetőséged nyílik betekinteni egy csúcstechnológiával foglalkozó, ambiciózus hazai vállalkozás mindennapjaiba, megismerkedni a hazai és az uniós pályázati rendszerrel, gyakorlati tapasztalatokat szerezni forrás-felkutatásban, pályázatok előkészítésében, azaz megtudni mindazt, amit az iskolapadban nem lehet: mi kell a megfelelő pályázat megtalálásához, elnyeréséhez és a pályázati projekt sikeres megvalósításához. A pályázati menedzsment területén sokéves tapasztalattal rendelkező kollégáktól tanulhatod el a pályázatírás, pályázati forráskezelés, pályázati projekt menedzsment alapjait. Mindez egyben szakmai gyakorlatod, TDK dolgozatod, vagy diplomamunkád témája is lehet. A programban való részvétel nem jár bérezéssel, de a program végeztével legjobban teljesítő gyakornokainknak állást kínálunk versenyképes fizetéssel. Célunk, hogy a gyakornoki programmal egy hosszú távú együttműködés kezdődjön el közöttünk, így leginkább akkor számítunk a jelentkezésedre, ha a gyakornoki programot követően is szeretnél nálunk dolgozni, akár főiskola/egyetem mellett részmunkaidőben, vagy teljes munkaidőben!

 

Amit kínálunk:

 • Valódi szakmai munka; nemzetközi szinten is elismert magyar cégtől szerzett referencia
 • Szakmai gyakorlat letöltése és igazolása (külső konzulens)
 • Betekintés egy dinamikusan növekvő vállalkozás működésébe, forrásfelhasználásába
 • Szakmai fejlődés
 • Versenyképes elméleti és gyakorlati tudás megszerzése
 • Hosszú távú elhelyezkedési lehetőség

 

Akit keresünk:

 • Közgazdász vagy gazdálkodási tanulmányokat folytató főiskolai vagy egyetemi hallgató
 • Minimum középfokú angol nyelvtudással rendelkezik
 • Jó analitikus képességei vannak és helyesen tud fogalmazni
 • Precíz és jól tűri a monotonitást
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezik (Microsoft Word, Excel)

 

Előny a jelentkezés során:

 • Minimum középfokú német nyelvtudás
 • Tapasztalat pályázat vagy üzleti terv írás területén

 

A gyakornoki program február utolsó hetében indul, időtartama összesen 10-12. A munkavégzésnek Budapesten a Művészetek Palotája közelében található irodáink adnak otthont.

Jelentkezéshez küldj egy önéletrajzot és egy maximum egy oldalas motivációs levelet a pozíció (“Pályázatíró gyakornok”) megnevezésével, a következő e-mail címre: hr@dolphio.hu.

A pozíciókat folyamatosan töltjük fel az alkalmas jelöltekkel; jelentkezz mihamarabb, nehogy lemaradj! A jelentkezéseket 2018. február 11-ig várjuk.