Pályázatíró, projektkoordinátor gyakornoki program

Pályázatíró, projektkoordinátor gyakornoki program

Legyél részese egy magyar sikertörténetnek!

Pályázati gyakornoki program egy hazai innovatív, kutató-fejlesztő cégnél

 

Cégünk, a Dolphio Technologies a hazai kutatás-fejlesztési piac kiemelkedő és dinamikusan bővülő start up gyára, ahol a jelenkor legérdekesebb és kihívásokkal teli technológiai kutatásai folynak. A Dolphio -t a Deloitte, Magyarországról egyedüliként, korábban 4 egymást követő évben Közép-Kelet Európa 50 leggyorsabban fejlődő cége közé választotta. Egyik legélenjáróbb fejlesztésünk a siketek jelelését valós időben felismerő SignAll, amely a régió egyik legnagyobb technológia-fejlesztési tőkebefektetését kapta és jelenleg a világ vezető fejlesztése ezen a területen, amit a (NASA, Google, Cisco és más globális nagyvállalatok által alapított) szilicium-völgyi Singularity University az emberiség jövőjét leginkább meghatározó nyolc fejlesztés közé választott a Global Impact Competition verseny keretében.

Gyakornokként lehetőséged nyílik betekinteni egy csúcstechnológiával foglalkozó, ambiciózus hazai vállalkozás mindennapjaiba, megismerkedni a hazai és az uniós pályázati rendszerrel, gyakorlati tapasztalatokat szerezni forrás-felkutatásban, pályázatok előkészítésében, azaz megtudni mindazt, amit az iskolapadban nem lehet: mi kell a megfelelő pályázat megtalálásához, elnyeréséhez és a pályázati projekt sikeres megvalósításához. A pályázati menedzsment területén sokéves tapasztalattal rendelkező kollégáktól tanulhatod el a pályázatírás, pályázati forráskezelés, pályázati projekt menedzsment alapjait. Mindez egyben szakmai gyakorlatod, TDK dolgozatod, vagy diplomamunkád témája is lehet. A programban való részvétel nem jár bérezéssel, de a program végeztével legjobban teljesítő gyakornokainknak állást kínálunk versenyképes fizetéssel. Célunk, hogy a gyakornoki programmal egy hosszú távú együttműködés kezdődjön el közöttünk, így leginkább akkor számítunk a jelentkezésedre, ha a gyakornoki programot követően is szeretnél nálunk dolgozni, akár főiskola/egyetem mellett részmunkaidőben, vagy teljes munkaidőben!

 

Amit kínálunk:

 • Valódi szakmai munka; nemzetközi szinten is elismert magyar cégtől szerzett referencia
 • Szakmai gyakorlat letöltése és igazolása (külső konzulens)
 • Betekintés egy dinamikusan növekvő vállalkozás működésébe, forrásfelhasználásába
 • Szakmai fejlődés
 • Versenyképes elméleti és gyakorlati tudás megszerzése
 • Hosszú távú elhelyezkedési lehetőség

 

Akit keresünk:

 • Közgazdász vagy gazdálkodási tanulmányokat folytató főiskolai vagy egyetemi hallgató
 • Minimum középfokú angol nyelvtudással rendelkezik
 • Jó analitikus képességei vannak és helyesen tud fogalmazni
 • Precíz és jól tűri a monotonitást
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezik (Microsoft Word, Excel)

 

Előny a jelentkezés során:

 • Minimum középfokú német nyelvtudás
 • Tapasztalat pályázat vagy üzleti terv írás területén

 

A gyakornoki program július első hetében indul, időtartama összesen 4 hét.  A munkavégzésnek Budapesten a Művészetek Palotája közelében található irodáink adnak otthont.

Jelentkezéshez küldj egy önéletrajzot és egy maximum egy oldalas motivációs levelet a pozíció (“Pályázatíró gyakornok”) megnevezésével, a következő e-mail címre: hr@dolphio.hu.

A pozíciókat folyamatosan töltjük fel az alkalmas jelöltekkel; jelentkezz mihamarabb, nehogy lemaradj! A jelentkezéseket 2018. június 24-ig várjuk.