Kutató-fejlesztő gyakornoki program

Kutató-fejlesztő gyakornoki program

Érdekel a Mesterséges Intelligencia? Nem ijeszt meg az ML és az IoT? Akkor nálunk a helyed! Jelentkezz K+F gyakornoki programunkba!

 

Cégünk, a Dolphio Technologies a hazai kutatás-fejlesztési piac kiemelkedő és dinamikusan bővülő start up gyára, ahol a jelenkor legérdekesebb és kihívásokkal teli technológiai kutatásai folynak. A Dolphio -t a Deloitte, Magyarországról egyedüliként, korábban 4 egymást követő évben Közép-Kelet Európa 50 leggyorsabban fejlődő cége közé választotta. Egyik legélenjáróbb fejlesztésünk a siketek jelelését valós időben felismerő SignAll, amely a régió egyik legnagyobb technológia-fejlesztési tőkebefektetését kapta és jelenleg a világ vezető fejlesztése ezen a területen, amit a (NASA, Google, Cisco és más globális nagyvállalatok által alapított) szilicium-völgyi Singularity University az emberiség jövőjét leginkább meghatározó nyolc fejlesztés közé választott a Global Impact Competition verseny keretében.

 

Mit adunk neked?

Ez a program egyben szakmai gyakorlatod, TDK dolgozatod, vagy diplomamunkád témája is lehet. Lehetőséged nyílik a fejlesztői folyamatokat közvetlen közelről megismerni. Beilleszkedésedről, valamint a szakmai segítségről és fejlődésedről szakmai vezetőink gondoskodnak. Olyan embert keresünk, aki tud felelősséget vállalni, élvezi az összetett környezet nyújtotta izgalmakat, valamint motiválja, hogy önálló, kreatív gondolataival és ötleteivel hozzájárulhat egy szervezet üzleti sikereihez. A programban való részvétel nem jár bérezéssel, de a program végeztével legjobban teljesítő gyakornokainknak állást kínálunk. Célunk, hogy a gyakornoki programmal egy hosszú távú együttműködés kezdődjön el közöttünk. Ha kezdetben egyetem mellett szeretnél dolgozni, részmunkaidőben és teljes munkaidőben is van erre lehetőséged!

 

A program során megismerhető területek:

  • KÉPFELDOGOZÁS, GÉPI LÁTÁS ALGORITMUSOK (MOBIL ÉS BEÁGYAZOTT KÖRNYEZETBEN)
  • BEÁGYAZOTT SZOFTVERFEJLESZTÉS
  • GÉPI TANULÁS ÉS KOMPLEX FELISMERŐ RENDSZEREK
  • KINECT ÉS ToF KAMERÁK ALKALMAZÁSA, 3D REKONSTRUKCIÓ
  • ADAT-ÉS SZÖVEGBÁNYÁSZATI ALGORITMUSOK
  • VIDEÓ ÉS KÉPFELDOLGOZÓ ESZKÖZÖK

 

Fontos hogy:

  • Ismerd a C++ nyelvet
  • Középfokon beszélj angolul

 

A gyakornoki program március második hetében indul, időtartama összesen 11 hét. Heti két nap elfoglaltságot jelent. A munkavégzésnek Budapesten a Művészetek Palotája közelében található irodáink, Debrecenben a Wesselényi utcai telephelyünk ad otthont. Miskolcon a Soltész Nagy Kálmán úton találhattok meg.

Jelentkezéshez küldj egy önéletrajzot, az általad ismert programozási nyelvekkel és az ismeret szintjével kiegészítve, és egy maximum egy oldalas motivációs levelet a pozíció (“Kutató-fejlesztő gyakornok”) megnevezésével, a következő címre: hr@dolphio.hu.

 

A jelentkezéseket 2019. február 24-ig várjuk.