HR gyakornoki program-projektmunka

HR gyakornoki program-projektmunka

Legyél részese egy magyar sikertörténetnek!

HR gyakornoki program egy magyar K+F cégnél

 

Cégünk, a Dolphio Technologies a hazai kutatás-fejlesztési piac kiemelkedő és dinamikusan bővülő start up gyára, ahol a jelenkor legérdekesebb és kihívásokkal teli technológiai kutatásai folynak. A Dolphio -t a Deloitte, Magyarországról egyedüliként, korábban 4 egymást követő évben Közép-Kelet Európa 50 leggyorsabban fejlődő cége közé választotta. Egyik legélenjáróbb fejlesztésünk a siketek jelelését valós időben felismerő SignAll, amely a régió egyik legnagyobb technológia-fejlesztési tőkebefektetését kapta és jelenleg a világ vezető fejlesztése ezen a területen, amit a (NASA, Google, Cisco és más globális nagyvállalatok által alapított) szilicium-völgyi Singularity University az emberiség jövőjét leginkább meghatározó nyolc fejlesztés közé választott a Global Impact Competition verseny keretében.

Ha csatlakozol a gyakornoki programunkhoz, te is részese lehetsz egy jó kedvű, fiatal, sikeres csapatnak és valódi szakmai kihívást jelentő munkában vehetsz részt. Gyakornokként lehetőséged lesz megtapasztalni, milyen HR feladatok és kihívások jellemzik egy csúcstechnológiával foglalkozó, fiatal és folyamatosan változó K+F szervezet életét és részt is vállalhatsz mindezekből, amely egyben szakmai gyakorlatod, TDK dolgozatod, vagy diplomamunkád témája is lehet.

A programban való részvétel nem jár bérezéssel, de legjobban teljesítő gyakornokainknak állást kínálunk versenyképes fizetéssel. Célunk, hogy a gyakornoki programmal egy hosszú távú együttműködés kezdődjön el közöttünk, így leginkább akkor számítunk a jelentkezésedre, ha a gyakornoki programot követően is szeretnél nálunk dolgozni, akár egyetem mellett részmunkaidőben, vagy teljes munkaidőben!

 

Gyakornokként az alábbi feladatokban vehetsz részt:

 • Lehetőséget kínálunk önálló projekt kidolgozására, amely, diplomád vagy TDK dolgozatod témája is lehet

– Komplex Employer Branding, HR marketing terv kidolgozása, részvétel HR stratégia kialakításában

– Primer és szekunder piackutatás készítése

 

Amit kínálunk:

 • Valódi szakmai munka; nemzetközi szinten is elismert magyar cégtől szerzett referencia
 • Szakmai gyakorlat letöltése és igazolása (külső konzulens)
 • Szakdolgozat és TDK téma lehetősége
 • Betekintés a vállalati projektek működésébe, szakmai tapasztalatszerzés

 

Akit keresünk:

 • Közgazdász és/vagy HR/Pszichológia szakirányú tanulmányokat folytató egyetemi vagy főiskolai hallgató
 • Minimum középfokú angol nyelvtudással rendelkezik
 • Gyakorlott használója az Ms Office programoknak, amelyek közül az Excel kiemelten fontos
 • Érdeklődik a HR terület, főként a toborzás-kiválasztás iránt és motiválja, hogy önálló, kreatív gondolataival és ötleteivel hozzájárulhat egy szervezet HR folyamataink fejlesztéséhez
 • Jó analitikus képességek

 

Előny a jelentkezés során:

 • Bármilyen európai nyelv legalább középfokú ismerete
 • HR és/vagy toborzás-kiválasztás területen szerzett tapasztalat

 

A gyakornoki program július első hetében indul, időtartama összesen 4 hét. A munkavégzésnek Budapesten a Művészetek Palotája közelében található irodánk ad otthont. Jelentkezéshez küldj egy önéletrajzot és egy maximum egy oldalas motivációs levelet a pozíció (“HR gyakornok”) megnevezésével, a következő e-mail címre: hr@dolphio.hu; A pozíciókat folyamatosan töltjük fel az alkalmas jelöltekkel; jelentkezz mihamarabb, nehogy lemaradj! A jelentkezéseket 2018. június 24-ig várjuk.