Duális képzés a Miskolci Egyetemmel

Duális képzés a Miskolci Egyetemmel

Ha szeretnél a legújabb technológiákkal modern webes alkalmazásokat fejleszteni már az egyetemi tanulmányaid alatt, és szeretnél részt venni valós szoftverfejlesztési projektekben, jelentkezz hozzánk és a Miskolci Egyetemre

DUÁLIS KÉPZÉSRE!

 

A Dolphio Technologies Kft-t a Deloitte, Magyarországról egyedüliként, már 4 egymást követő évben Közép-Kelet Európa 50 leggyorsabban fejlődő technológiai cége közé választotta (Deloitte Technology Fast 50 rangsor 2011 – 2014). Cégünk a hazai kutatás-fejlesztési piac kiemelkedő és dinamikusan bővülő szereplője, ahol a jelenkor legérdekesebb és kihívásokkal teli kutatásai folynak.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a diákok már az egyetem alatt tapasztalatot szerezhessenek a munka világában, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a Miskolci Egyetem oldalán csatlakozunk a duális képzésben részt vevő vállalatokhoz.

Ha te is részt veszel a duális képzésben, az elméleti tudás megszerzése mellett a vállalatunknál valós üzleti környezetben szerezhetsz szakmai gyakorlatot. A duális képzés célja, hogy a képzésben résztvevőként sokrétű szakmai tapasztalatra tegyél szert, így amikor kikerülsz a munka világába, azonnal versenyképes munkavállalóként tudsz helytállni.

 

Mit fogsz nálunk tanulni?

Vállalatunknál töltött idő alatt bemutatjuk Neked termékeinket és fejlesztésük folyamatát, az alkalmazott technológiákat, a céges projektek működését. Mindezeket nem az iskolapadban ülve hallhatod, hanem ki is fogod próbálni mindezt, részt is veszel bennük!

 

Mit kínálunk Neked?

 • Valódi szakmai munkát és tapasztalatot state-of-art területen,
 • Nemzetközi szinten is elismert magyar cégnél
 • Hosszú távú karrier lehetőséget
 • Betekintést a vállalat életébe és a kutatási projektek működésébe
 • Mindezt fiatalos, kötetlen, vidám környezetben

 

Mikor érdemes hozzánk jelentkezned?

 • Ha érdekel a matematika, számítástechnika, jó jegyeket szereztél belőlük
 • Középiskola alatt is matematika, számítástechnika versenyekre jártál
 • Szabad idődben szívesen próbálkozol programozással, játékfejlesztéssel

 

Hogyan tudsz jelentkezni?

A jelentkezés előfeltétele, hogy a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Karán a mérnök informatikus és/vagy programtervező informatikus szakokat jelölted meg a központi felvételi eljárás során.

A jelentkezéshez küldd el önéletrajzod egy bemutatkozó levél kíséretében a következő e-mail címre: hr@dolphio.hu. Az e-mailedhez csatold az eddig megszerzett bizonyítványaid másolatát (érettségi, nyelvvizsga, 11-es év végi bizonyítvány) és a levél tárgyába írd bele, hogy „Jelentkezés duális képzésre”.

 

Mi a felvételi eljárás menete?

A kiválasztott jelentkezőket személyes beszélgetésre hívjuk, ahol gyakorlati jártasságukat, szakmai érdeklődésüket, szakma iránti elkötelezettségüket mérjük fel.

A végső kiválasztás eredményéről legkésőbb 2015. július 3-ig értesítünk.

 

Miért érdemes DUÁLIS KÉPZÉSI formát választanod?

 • Élenjáró vállalatnál, a legjobb szakemberektől tanulhatod meg a legfrissebb szakmai fortélyokat
 • Így gyakorlatban is hasznosítható, biztos elméleti tudásra épülő szakismeretekre tehetsz szert
 • Pénzügyi önállóság, azonnali munkalehetőség: a BSc-s tanulmányok megkezdését követően hallgatói munkaviszonyba kerülsz a cégünkkel és munkabért kapsz
 • Kollegáink a vizsgára való felkészülésben is segítenek
 • Könnyebben tudsz majd helytállni a munkaerőpiacon