Beágyazott rendszerfejlesztő gyakornoki program

Beágyazott rendszerfejlesztő gyakornoki program

Legyél részese egy magyar sikertörténetnek!

Beágyazott rendszerfejlesztő gyakornoki program egy magyar K+F cégnél

 

Cégünk, a Dolphio Technologies a hazai kutatás-fejlesztési piac kiemelkedő és dinamikusan bővülő start up gyára, ahol a jelenkor legérdekesebb és kihívásokkal teli technológiai kutatásai folynak. A Dolphio -t a Deloitte, Magyarországról egyedüliként, korábban 4 egymást követő évben Közép-Kelet Európa 50 leggyorsabban fejlődő cége közé választotta. Egyik legélenjáróbb fejlesztésünk a siketek jelelését valós időben felismerő SignAll, amely a régió egyik legnagyobb technológia-fejlesztési tőkebefektetését kapta és jelenleg a világ vezető fejlesztése ezen a területen, amit a (NASA, Google, Cisco és más globális nagyvállalatok által alapított) szilicium-völgyi Singularity University az emberiség jövőjét leginkább meghatározó nyolc fejlesztés közé választott a Global Impact Competition verseny keretében.

Optikai utas- és látogatószámlálást megvalósító, CounterGuard elnevezésű termékcsaládunk csapatába van lehetőséged gyakornokként csatlakozni, ahol valódi szakmai kihívást jelentő munkában vehetsz részt. Gyakornokként lehetőséged nyílik az alábbi területeken folyó kutatásainkba bekapcsolódni, amely egyben szakmai gyakorlatod, TDK dolgozatod, vagy diplomamunkád témája is lehet. A programban való részvétel nem jár bérezéssel, de az egyetemi elfoglaltsággal összeegyeztethető és a program végeztével legjobban teljesítő gyakornokainknak kutató-fejlesztői állást kínálunk versenyképes fizetéssel. Célunk, hogy a gyakornoki programmal egy hosszú távú együttműködés kezdődjön el közöttünk, így leginkább akkor számítunk a jelentkezésedre, ha a gyakornoki programot követően is szeretnél nálunk dolgozni, akár egyetem mellett részmunkaidőben, vagy teljes munkaidőben!

 

A program során megismerhető területek:

  • Látogatószámláló rendszer (fejlesztés alatt álló beágyazott hardver eszköz) fejlesztésének támogatása
  • Új komponensek tervezése és tesztelése
  • Gyártás előkészítési feladatok
  • Jelenleg kiépített rendszerek (Linux alapú autonóm rendszerek) szoftveres és hardveres karbantartása és fejlesztése

 

Amit kínálunk:

  • Valódi szakmai munka; nemzetközi szinten is elismert magyar cégtől szerzett referencia
  • Szakmai gyakorlat letöltése és igazolása (külső konzulens)
  • Betekintés a vállalati projektek működésébe

 

A gyakornoki program július első hetében indul, időtartama összesen 4 hét. A munkavégzésnek Budapesten a Művészetek Palotája közelében található irodáink adnak otthont.

Jelentkezéshez küldj egy önéletrajzot és egy maximum egy oldalas motivációs levelet a pozíció (“Beágyazott Szoftverfejlesztő gyakornok”) megnevezésével, aa következő címre: hr@dolphio.hu

A pozíciókat folyamatosan töltjük fel az alkalmas jelöltekkel; jelentkezz mihamarabb, nehogy lemaradj! A jelentkezéseket 2018. június 24-ig várjuk.