Beágyazott rendszerfejlesztő gyakornoki program

Beágyazott rendszerfejlesztő gyakornoki program

Legyél részese egy magyar sikertörténetnek!

Beágyazott rendszerfejlesztő gyakornoki program egy magyar K+F cégnél

 

Dolphio Technologies Kft-t a Deloitte, Magyarországról egyedüliként, már 4 egymást követő évben Közép-Kelet Európa 50 leggyorsabban fejlődő cége közé választotta. Cégünk a hazai kutatás-fejlesztési piac kiemelkedő és dinamikusan bővülő szereplője, ahol a jelenkor legérdekesebb és kihívásokkal teli kutatásai folynak. Kiemelt területünk a gépi látás, valamint foglalkozunk még GPGPU és 3D technológiákkal, szöveg- és adatbányászattal, és természetes nyelvfeldolgozással. Büszkék vagyunk a jelbeszéd-felismerő rendszer fejlesztésünkre, melyet a (NASA, Google, Cisco és más nagyvállalatok által alapított) szilicium-völgyi Singularity University az emberiség jövőjét leginkább meghatározó nyolc fejlesztés közé választott a Global Impact Competition 2014 verseny keretében.

Optikai utas- és látogatószámlálást megvalósító, CounterGuard elnevezésű termékcsaládunk csapatába van lehetőséged gyakornokként csatlakozni, ahol valódi szakmai kihívást jelentő munkában vehetsz részt. Gyakornokként lehetőséged nyílik az alábbi területeken folyó kutatásainkba bekapcsolódni, amely egyben szakmai gyakorlatod, TDK dolgozatod, vagy diplomamunkád témája is lehet. A programban való részvétel nem jár bérezéssel, de az egyetemi elfoglaltsággal összeegyeztethető és a program végeztével legjobban teljesítő gyakornokainknak kutató-fejlesztői állást kínálunk versenyképes fizetéssel. Célunk, hogy a gyakornoki programmal egy hosszú távú együttműködés kezdődjön el közöttünk, így leginkább akkor számítunk a jelentkezésedre, ha a gyakornoki programot követően is szeretnél nálunk dolgozni, akár egyetem mellett részmunkaidőben, vagy teljes munkaidőben!

 

A program során megismerhető területek:

  • Látogatószámláló rendszer (fejlesztés alatt álló beágyazott hardver eszköz) fejlesztésének támogatása
  • Új komponensek tervezése és tesztelése
  • Gyártás előkészítési feladatok
  • Jelenleg kiépített rendszerek (Linux alapú autonóm rendszerek) szoftveres és hardveres karbantartása és fejlesztése

 

Amit kínálunk:

  • Valódi szakmai munka; nemzetközi szinten is elismert magyar cégtől szerzett referencia
  • Szakmai gyakorlat letöltése és igazolása (külső konzulens)
  • Betekintés a vállalati projektek működésébe

 

A gyakornoki program október első hetében indul, időtartama összesen 10-12 hét, amely az egyetemi tanulmányokkal összeegyeztethető heti 2 nap elfoglaltságot jelent a szorgalmi időszakban. A munkavégzésnek Budapesten a Művészetek Palotája közelében található irodáink adnak otthont.

Jelentkezéshez küldj egy önéletrajzot és egy maximum egy oldalas motivációs levelet a pozíció (“Beágyazott Szoftverfejlesztő gyakornok”) megnevezésével, aa következő címre: hr@dolphio.hu

A pozíciókat folyamatosan töltjük fel az alkalmas jelöltekkel; jelentkezz mihamarabb, nehogy lemaradj! A jelentkezéseket 2017. szeptember 25-ig várjuk.