Történet

2016

Megalakul a SignAll Technologies Zrt., mely 1,5 millió eurós befektetést kap egy nemzetközi konzorciumtól az amerikai jelnyelvet valós időben fordítani képes technológia továbbfejlesztésére. A SignAll jelbeszéd-felismerő rendszerünkkel részt veszünk a washingtoni M-Enabling Summit és a NAD (National Association of the Deaf) konferenciáján, valamint a San Franciscó-i TechChrunchon. A 12 éves Dolphio Technologies SpotNzoom rendszerét sikerrel veszi használatba a Budavári Önkormányzat. A fejlesztés később elnyeri a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara BOKIK Innovációs díját. Termékeinkkel aktívan megjelenünk a közel-keleti piacokon is.

Read more

2015

Épül a holding: sikeres kockázati tőkebevonások után létrejön a Swappear és a Crawling Technologies spin-off vállalkozás. Előbbi egy forradalmi hirdetési eszközt fejleszt videómegosztó portálok számára, vizuális hirdetések videókba történő automatikus elhelyezésére. Utóbbi magas hozzáadott értékű, automatizált web-crawling és web-scraping szolgáltatások kifejlesztését lehetővé tevő technológiát fejleszt. Telepítjük az első SpotNzoom intelligens biztonsági kamerarendszert Budapesten. Brüsszelben elnyerjük a legrangosabb nyelvtechnológiai díjat, az LT-Innovate Award-ot.

Read more

2014

10 éves a Dolphio Technologies. SignAll jelbeszéd-felismerő rendszerünk döntőbe kerül a NASA és a Google által alapított Singularity University CEE-Global Impact 2014-es versenyén. Leányvállalatot indítunk Bulgáriában. Kiállítunk a hannoveri CeBITen. Budapesti irodákban felavatjuk a vállalati játékszobát.

Read more

2013

17 pályázatot nyerünk el, szolgáltatásaink már 35000 felhasználót számlálnak, állandó partnereink száma 35-re nő. Egyedüli magyar cégként, zsinórban harmadszor vagyunk ott Közép-Európa leggyorsabban növekvő vállalatai között, a Deloitte Technology Fast TOP 50 listán. Bekerülünk a Közel-Kelet-Afrika-Európa régió 500 leggyorsabban növekvő vállalata közé is. Teljes csapatunk havi kávéfogyasztása 7200 csésze, 10 kg mézzel.

Read more

2012

Megalapítjuk az első külföldi leányvállalatot Görögországban. Másodszorra is felkerülünk az 50 leggyorsabban növekedő vállalat listájára, a Deloitte TF 50-re. Palettánkon már 5 online szolgáltatást, 2 mobil applikációt nyújtunk ügyfeleinknek, és 6 pályázatot nyerünk. Fogadott gyakornokaink száma 37.

Read more

2011

Bekerülünk az 50 leggyorsabban növekedő vállalat közé Közép-Európában a Deloitte Technology Fast TOP 50-es listáján. Szolgáltatásainknak 15000 felhasználója van, a teljes csapat már havi 3600 csésze kávét fogyaszt összesen. Piacra kerül új generációs optikai látogatószámláló rendszerünk. Állandó partnereink száma 22-re bővül.

Read more

2010

Nemzetközi megjelenések: CEBIT, GITEX, Innovact, EVC, Oslo. 4 nyertes pályázat, az ügyvezetők már naponta 100 beérkező e-mailt dolgoznak fel. 31 gyakornokot fogadunk gyakornoki programunkon keresztül.

Read more

2009

7 nyertes pályázat, online szolgáltatásaink 50 állandó előfizetője van, napi átlag 50 email érkezik az ügyvezetők postafiókjába.

Read more

2008

8 pályázatot nyerünk meg, 2 nemzetközi kiállításon veszünk részt, szolgáltatásainknak már 6000 felhasználója van. 18 gyakornokkal dolgozunk együtt.

Read more

2007

10 főre bővül csapatunk, összesen 600 csésze kávét fogyasztunk havonta. Útjára indítjuk gyakornoki programunkat.

Read more

Robotka Zsolt

Ügyvezető és alapító

Alkalmazott matematika szakon szereztem diplomát. Mióta az eszemet tudom, lenyűgözött, hogy az elméleti algoritmusok hogyan segíthetnek valós problémák megoldásában. Emlékszem, ahogy már gyerekként is megszállottan vezetem a statisztikákat a kockadobálásról, vagy arra, ahogy minduntalan szimulálni igyekszem a sportversenyek várható eredményeit. Első Commodore 64-esemen is rögtön játékprogramozásba fogtam.

Rovnyai János

Ügyvezető és alapító

Gyermekkoromat végigkísérte a családi történet, hogy milyen nagy élni akarás van bennem, mert a születésemkor komplikációk adódtak, és az orvosok nem sok jóval bíztatták édesanyámat… Talán ezen az élményen is múlt, hogy egész életemet a célok és kihívások határozzák meg. Világéletemben nagy terveim voltak, és már egész fiatalon elhatároztam, hogy közgazdász leszek, pályakezdőként pedig azt, hogy saját vállalkozásomat fejlesztem. Ezért alapítottam a Dolphiot, immáron tíz éve.

Eredményeink

Partnereink