Kutató-fejlesztő gyakornoki program

Kutató-fejlesztő gyakornoki program

Érdekel a Mesterséges Intelligencia? Nem ijeszt meg az ML és az IoT? Akkor nálunk a helyed! Jelentkezz K+F gyakornoki programunkba!

LÉGY RÉSZESE TE IS A SIKERTÖRTÉNETNEK!

 

Cégünk, a Dolphio Technologies a hazai kutatás-fejlesztési piac kiemelkedő és dinamikusan bővülő szereplője, ahol a jelenkor legérdekesebb és kihívásokkal teli technológiai kutatásai folynak. A Dolphio -t a Deloitte, Magyarországról egyedüliként, már 4 egymást követő évben Közép-Kelet Európa 50 leggyorsabban fejlődő cége közé választotta. Egyik legnevezetesebb fejlesztésünk jelbeszéd-felismerő SignAll, amely a régió egyik legnagyobb tőkebefektetését kapta és a világ élmezőnyében lévő, amit a (NASA, Google, Cisco és más nagyvállalatok által alapított) szilicium-völgyi Singularity University az emberiség jövőjét leginkább meghatározó nyolc fejlesztés közé választott a Global Impact Competition 2014 verseny keretében. Ha csatlakozol a gyakornoki programunkhoz, Te is részese lehetsz egy kutató szellemű, innovatív, sikeres csapatnak és valódi szakmai kihívást jelentő munkában vehetsz részt.

Ha csatlakozol a gyakornoki programunkhoz, te is részese lehetsz egy kutató szellemű, innovatív, sikeres csapatnak és valódi szakmai kihívást jelentő munkában vehetsz részt. Gyakornokként lehetőséged nyílik az alábbi területeken folyó kutatásainkba bekapcsolódni, amely egyben szakmai gyakorlatod, TDK dolgozatod, vagy diplomamunkád témája is lehet. A programban való részvétel nem jár bérezéssel, de az egyetemi elfoglaltsággal összeegyeztethető és a program végeztével legjobban teljesítő gyakornokainknak kutató-fejlesztői állást kínálunk versenyképes fizetéssel. Célunk, hogy a gyakornoki programmal egy hosszú távú együttműködés kezdődjön el közöttünk, így leginkább akkor számítunk a jelentkezésedre, ha a gyakornoki programot követően is szeretnél nálunk dolgozni, akár egyetem mellett részmunkaidőben, vagy teljes munkaidőben!

 

A program során megismerhető területek:

 • KÉPFELDOGOZÁS, GÉPI LÁTÁS ALGORITMUSOK (MOBIL ÉS BEÁGYAZOTT KÖRNYEZETBEN)
 • BEÁGYAZOTT SZOFTVERFEJLESZTÉS
 • GÉPI TANULÁS ÉS KOMPLEX FELISMERŐ RENDSZEREK
 • KINECT ÉS ToF KAMERÁK ALKALMAZÁSA, 3D REKONSTRUKCIÓ
 • ADAT-ÉS SZÖVEGBÁNYÁSZATI ALGORITMUSOK
 • VIDEÓ ÉS KÉPFELDOLGOZÓ ESZKÖZÖK 

 

Amit kínálunk:

 • Valódi szakmai munka és tapasztalat state-of-art területen
 • Nemzetközi szinten is elismert magyar cégtől szerzett referencia
 • Szakmai gyakorlat letöltése és igazolása (külső konzulens), segítség TDK vagy szakdolgozat elkészítéséhez
 • Betekintés a vállalat és valódi kutatási projektek működésébe, jó munkahelyi légkör, hosszú távú elhelyezkedési lehetőség

 

A gyakornoki program október első hetében indul, időtartama összesen 10-12 hét. A munkavégzésnek Budapesten a Művészetek Palotája közelében található irodáink, Debrecenben a Wesselényi utcai telephelyünk ad otthont. Miskolcon a Soltész Nagy Kálmán úton találhattok meg.

A jelentkezéshez:

 • küldd el önéletrajzod egy motivációs levél kíséretében (melyben a téged érdeklő témákra is kitérsz) a megpályázott pozíció (“K+F Gyakornok”) megnevezésével, a következő e-mail címre: hr@dolphio.hu;
 • az önéletrajzodba írd bele az általad ismert programozási nyelveket, valamint az ismeret szintjét
 • amennyiben a kötelező szakmai gyakorlatodat szeretnéd nálunk tölteni, ezt írd bele a jelentkezésedbe

 

A pozíciókat folyamatosan töltjük fel az alkalmas jelöltekkel; jelentkezz mihamarabb, nehogy lemaradj! A jelentkezéseket 2017. szeptember 25-ig várjuk.