Portfolio Tag: Vállalatoknak

Kapcsolatiháló-elemzés

Kapcsolati hálók elemzésére kifejlesztett szoftverünk és szolgáltatásunk a nagy felhasználói adatbázissal és kapcsolati adatokkal rendelkező vállalatoknak nyújt támogatást a célzott és hatékonyabb marketing és kommunikációs kampányok tervezéséhez. Rendszerünk az összetartozó csoportok (baráti társaságok, család, munkaközösség), és ezeken belül a véleményvezérek keresésére szolgál. Megoldásunk egyszerre képes akár sokmillió felhasználóról gyűjtött, többféle adatforrás együttes feldolgozásán keresztül megtalálni a mikroközösségeket, kijelölni a véleményvezéreket és a meghatározó kapcsolati hálót felrajzolni. Szolgáltatásunk keretében saját fejlesztésű adatbányászati elemzési módszertanunknak és algoritmus implementációnknak köszönhetően, a véleményvezérek targetálásával hatékonyabb marketing és kommunikációs kampányok tervezhetőek.

RoboCam

RoboCam projektünkben olyan eszköz fejlesztését tűztük ki célul, amely a hagyományos biztonságtechnikai kamerák tudását egészíti ki intelligens funkciókkal, a gépi látás eszköztárának segítségével. Ilyen intelligens funkciók például a személyek vagy járművek számlálása és követése, vagy egyedi értesítési funkciók biztosítása. A RoboCam különlegessége, hogy a hagyományos videoanalitikai megoldásokhoz képest fixen beállított és vezérelhető, IP alapú és analóg kamerák kezelésére is egyszerre alkalmas.

EPOSZ

Az EPOSZ előtt nem létezett olyan megoldás, amely az energiapiaci kereskedők munkájának naprakész támogatásával képes lenne a vállalatok energia beszerzésének optimalizálására. Energiapiaci Optimalizáló Szoftverünket arra a célra fejlesztettük ki, hogy a brókerek a legújabb prognózisok alapján, az éves tervezési szakaszhoz képest folyamatos és naprakész termékportfólió optimalizálásokat végezhessenek, ennek eredményeképpen pedig meghatározhassák a megváltozott körülményekhez igazodó legolcsóbb korrekciós portfóliót. Szoftverünk jelentős megtakarításokat eredményezhet azoknak a kereskedőknek, akik alacsonyabb fajlagos energiaárat képesek elérni a portfólió folyamatos, optimális megválasztásával. A szoftver tesztelését a hazai villanyáram-kereskedő piac szereplőivel közösen végeztük, így válhatott az EPOSZ a piaci körülményekhez és igényekhez igazított, hatékony alkalmazássá.

3D arcszkenner

A 3D animációs munka támogatására kifejlesztett komplex kamera és szoftverrendszerünk segítségével percek alatt elérhetővé válik az arc 3D digitális rekonstrukciója. Az arcszkennelés során kameráink szinkronban képesek a milliméternél is pontosabb, nagy felbontású felvételeket készíteni, majd szoftverünk rekonstruálja az arc háromdimenziós képét. A rendszer képes sorozatfelvételek készítésére is, ezzel is megkönnyítve az animációs munkát és a különféle arckifejezések pontos megragadását.