Portfolio Tag: Non-profit szervezeteknek

Kapcsolatiháló-elemzés

Kapcsolati hálók elemzésére kifejlesztett szoftverünk és szolgáltatásunk a nagy felhasználói adatbázissal és kapcsolati adatokkal rendelkező vállalatoknak nyújt támogatást a célzott és hatékonyabb marketing és kommunikációs kampányok tervezéséhez. Rendszerünk az összetartozó csoportok (baráti társaságok, család, munkaközösség), és ezeken belül a véleményvezérek keresésére szolgál. Megoldásunk egyszerre képes akár sokmillió felhasználóról gyűjtött, többféle adatforrás együttes feldolgozásán keresztül megtalálni a mikroközösségeket, kijelölni a véleményvezéreket és a meghatározó kapcsolati hálót felrajzolni. Szolgáltatásunk keretében saját fejlesztésű adatbányászati elemzési módszertanunknak és algoritmus implementációnknak köszönhetően, a véleményvezérek targetálásával hatékonyabb marketing és kommunikációs kampányok tervezhetőek.

Árverés Értesítő

Árverés Értesítő szolgáltatásunk keretében felhasználóink saját online fiókjukban határozhatják meg érdeklődési körük szerinti kulcsszavakat, amelyek segítségével az összes releváns árverést egy időben és személyre szabottan figyeltethetik: beállításaiknak megfelelően naponta e-mailben értesítjük a számukra érdekes kiírásokról, így kényelmesen és gyorsan juthatnak információkhoz a piaci áron aluli ingatlanokról, járművekről, üzlethelyiségekről, antikvitásokról vagy akár hangszerekről is.

Bővebben

CertMedia

Fénykép, videó és hangfelvételek hitelesítésére fejlesztett megoldásunk segítségével hatékonyan biztosítható hitelesített tartalmak készítése, eredetiségük ellenőrzése. A CertMedia segítségével lehetőség nyílik fotók, videók, és hangfelvételek készítésére, fel- és letöltésére, a tartalmak megbízható hitelesítésére a mobilalkalmazás online és offline működési opcióin keresztül. A CertMedia weboldala lehetőséget nyújt a hitelesített tartalmak kezelésére, tárolására illetve másik féltől kapott tartalmak hitelességének ellenőrzésére is.

SignAll

Világszerte több mint százmillió siket ember jelel, a siketek és hallók közötti valós idejű kommunikáció napjainkig mégis megoldatlan maradt. A Dolphio Technologies hosszú távú fejlesztésén keresztül, a SignAllban olyan komplex jelbeszéd felismerő rendszeren dolgozik, amelynek kivitelezését már számos szakmabeli és kutatóműhely lehetetlen feladatnak kiáltotta ki. A Dolphio Technologies K+F csapata a kezdetektől hisz benne, hogy a feladat megoldható, kitartó munkánk eredményeként pedig mára projektünk kiemelt nemzetközi figyelmet kap, többek között a –NASA és a Google által alapított Singularity University CEE–Global Impact 2014-es versenyén 130 projekt közül jutott a döntőbe. SignAll jelbeszéd felismerő rendszerünk képes a magyar jelnyelvről (HSL), valamint a világszerte egyik legszélesebb körben használt jelnyelvről, az ASL-ről (American Sign Language) is valós időben fordítani. Az alkalmazott számítógépes nyelvészeti algoritmusoknak köszönhetően nem pusztán szavakat ismer fel a rendszer, hanem képes azokat értelmes, nyelvtanilag értelmezhető mondatokba rendezni, ami minden eddiginél hatékonyabb segítséget jelenthet a halláskárosultak, siket-némák és a hallók közötti kommunikációban.