Portfolio Tag: Lakossági Ügyfeleinknek

Kapcsolatiháló-elemzés

Kapcsolati hálók elemzésére kifejlesztett szoftverünk és szolgáltatásunk a nagy felhasználói adatbázissal és kapcsolati adatokkal rendelkező vállalatoknak nyújt támogatást a célzott és hatékonyabb marketing és kommunikációs kampányok tervezéséhez. Rendszerünk az összetartozó csoportok (baráti társaságok, család, munkaközösség), és ezeken belül a véleményvezérek keresésére szolgál. Megoldásunk egyszerre képes akár sokmillió felhasználóról gyűjtött, többféle adatforrás együttes feldolgozásán keresztül megtalálni a mikroközösségeket, kijelölni a véleményvezéreket és a meghatározó kapcsolati hálót felrajzolni. Szolgáltatásunk keretében saját fejlesztésű adatbányászati elemzési módszertanunknak és algoritmus implementációnknak köszönhetően, a véleményvezérek targetálásával hatékonyabb marketing és kommunikációs kampányok tervezhetőek.

3D arcszkenner

A 3D animációs munka támogatására kifejlesztett komplex kamera és szoftverrendszerünk segítségével percek alatt elérhetővé válik az arc 3D digitális rekonstrukciója. Az arcszkennelés során kameráink szinkronban képesek a milliméternél is pontosabb, nagy felbontású felvételeket készíteni, majd szoftverünk rekonstruálja az arc háromdimenziós képét. A rendszer képes sorozatfelvételek készítésére is, ezzel is megkönnyítve az animációs munkát és a különféle arckifejezések pontos megragadását.

Árverés Értesítő

Árverés Értesítő szolgáltatásunk keretében felhasználóink saját online fiókjukban határozhatják meg érdeklődési körük szerinti kulcsszavakat, amelyek segítségével az összes releváns árverést egy időben és személyre szabottan figyeltethetik: beállításaiknak megfelelően naponta e-mailben értesítjük a számukra érdekes kiírásokról, így kényelmesen és gyorsan juthatnak információkhoz a piaci áron aluli ingatlanokról, járművekről, üzlethelyiségekről, antikvitásokról vagy akár hangszerekről is.

Bővebben

CertMedia

Fénykép, videó és hangfelvételek hitelesítésére fejlesztett megoldásunk segítségével hatékonyan biztosítható hitelesített tartalmak készítése, eredetiségük ellenőrzése. A CertMedia segítségével lehetőség nyílik fotók, videók, és hangfelvételek készítésére, fel- és letöltésére, a tartalmak megbízható hitelesítésére a mobilalkalmazás online és offline működési opcióin keresztül. A CertMedia weboldala lehetőséget nyújt a hitelesített tartalmak kezelésére, tárolására illetve másik féltől kapott tartalmak hitelességének ellenőrzésére is.