Portfolio Tag: Kormányzati szerveknek

Kapcsolatiháló-elemzés

Kapcsolati hálók elemzésére kifejlesztett szoftverünk és szolgáltatásunk a nagy felhasználói adatbázissal és kapcsolati adatokkal rendelkező vállalatoknak nyújt támogatást a célzott és hatékonyabb marketing és kommunikációs kampányok tervezéséhez. Rendszerünk az összetartozó csoportok (baráti társaságok, család, munkaközösség), és ezeken belül a véleményvezérek keresésére szolgál. Megoldásunk egyszerre képes akár sokmillió felhasználóról gyűjtött, többféle adatforrás együttes feldolgozásán keresztül megtalálni a mikroközösségeket, kijelölni a véleményvezéreket és a meghatározó kapcsolati hálót felrajzolni. Szolgáltatásunk keretében saját fejlesztésű adatbányászati elemzési módszertanunknak és algoritmus implementációnknak köszönhetően, a véleményvezérek targetálásával hatékonyabb marketing és kommunikációs kampányok tervezhetőek.

RoboCam

RoboCam projektünkben olyan eszköz fejlesztését tűztük ki célul, amely a hagyományos biztonságtechnikai kamerák tudását egészíti ki intelligens funkciókkal, a gépi látás eszköztárának segítségével. Ilyen intelligens funkciók például a személyek vagy járművek számlálása és követése, vagy egyedi értesítési funkciók biztosítása. A RoboCam különlegessége, hogy a hagyományos videoanalitikai megoldásokhoz képest fixen beállított és vezérelhető, IP alapú és analóg kamerák kezelésére is egyszerre alkalmas.

CertMedia

Fénykép, videó és hangfelvételek hitelesítésére fejlesztett megoldásunk segítségével hatékonyan biztosítható hitelesített tartalmak készítése, eredetiségük ellenőrzése. A CertMedia segítségével lehetőség nyílik fotók, videók, és hangfelvételek készítésére, fel- és letöltésére, a tartalmak megbízható hitelesítésére a mobilalkalmazás online és offline működési opcióin keresztül. A CertMedia weboldala lehetőséget nyújt a hitelesített tartalmak kezelésére, tárolására illetve másik féltől kapott tartalmak hitelességének ellenőrzésére is.

RTT Records

Az RTT Records egy valósidejű munkaerő-nyilvántartó és erőforráskezelő szoftver, melynek segítségével bármikor, bárhonnan nyomon követheti, melyik munkatárs mivel, mennyit foglalkozott, és min dolgozik jelenleg. A rendszer nem csupán a különböző belső riportok elkészítését segíti, de forradalmasítja a tervezési folyamatokat is, különös tekintettel a pontos költség- és időelszámolásokra. A szoftver használatával jelentősen leegyszerűsödik és hatékonyabbá válik az emberi erőforrás- és projektmenedzsment is. Az RTT Records egyszerűen telepíthető, nem igényel hetekig tartó bevezetést, az adatok minden vállalat saját szerverén kerülnek mentésre, így a cégadatok kezelése és tárolása zártan, biztonságosan történik.

Bővebben