Portfolio Category: Online szolgáltatás- és alkalmazásfejlesztés, Web Crawling & Scraping

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyeléssel, szolgáltatásunkkal Magyarország mellett napjainkra már jelen vagyunk Németországban, Görögországban és Bulgáriában is. Közbeszerzés-figyelő portáljainkon a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos összes releváns információhoz, így nagymértékben megkönnyítjük számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt. Szolgáltatásunk segítségével a felhasználó az összes hazai és uniós közbeszerzést személyre szabottan figyeltetheti: beállításainak megfelelően naponta e-mailben értesítjük a számára érdekes kiírásokról. KHF csapatunk mindennap azon dolgozik, hogy az Európai Unió összes országában bennünk lássák a tájékozódáshoz fontos iránytűt, a bel- és külpiacokra nyíló robosztus kapukat, ügyfeleinket telefonos ügyfélszolgálattal, illetve egyhetes, kötelezettségmentes tesztidőszakkal támogatjuk.

Árverés Értesítő

Árverés Értesítő szolgáltatásunk keretében felhasználóink saját online fiókjukban határozhatják meg érdeklődési körük szerinti kulcsszavakat, amelyek segítségével az összes releváns árverést egy időben és személyre szabottan figyeltethetik: beállításaiknak megfelelően naponta e-mailben értesítjük a számukra érdekes kiírásokról, így kényelmesen és gyorsan juthatnak információkhoz a piaci áron aluli ingatlanokról, járművekről, üzlethelyiségekről, antikvitásokról vagy akár hangszerekről is.

Bővebben

CertMedia

Fénykép, videó és hangfelvételek hitelesítésére fejlesztett megoldásunk segítségével hatékonyan biztosítható hitelesített tartalmak készítése, eredetiségük ellenőrzése. A CertMedia segítségével lehetőség nyílik fotók, videók, és hangfelvételek készítésére, fel- és letöltésére, a tartalmak megbízható hitelesítésére a mobilalkalmazás online és offline működési opcióin keresztül. A CertMedia weboldala lehetőséget nyújt a hitelesített tartalmak kezelésére, tárolására illetve másik féltől kapott tartalmak hitelességének ellenőrzésére is.

RTT Records

Az RTT Records egy valósidejű munkaerő-nyilvántartó és erőforráskezelő szoftver, melynek segítségével bármikor, bárhonnan nyomon követheti, melyik munkatárs mivel, mennyit foglalkozott, és min dolgozik jelenleg. A rendszer nem csupán a különböző belső riportok elkészítését segíti, de forradalmasítja a tervezési folyamatokat is, különös tekintettel a pontos költség- és időelszámolásokra. A szoftver használatával jelentősen leegyszerűsödik és hatékonyabbá válik az emberi erőforrás- és projektmenedzsment is. Az RTT Records egyszerűen telepíthető, nem igényel hetekig tartó bevezetést, az adatok minden vállalat saját szerverén kerülnek mentésre, így a cégadatok kezelése és tárolása zártan, biztonságosan történik.

Bővebben