Portfolio Category: Média streaming & transcoding & rögzítés

RoboCam

RoboCam projektünkben olyan eszköz fejlesztését tűztük ki célul, amely a hagyományos biztonságtechnikai kamerák tudását egészíti ki intelligens funkciókkal, a gépi látás eszköztárának segítségével. Ilyen intelligens funkciók például a személyek vagy járművek számlálása és követése, vagy egyedi értesítési funkciók biztosítása. A RoboCam különlegessége, hogy a hagyományos videoanalitikai megoldásokhoz képest fixen beállított és vezérelhető, IP alapú és analóg kamerák kezelésére is egyszerre alkalmas.

Sportteljesítmény- és taktikaelemzés

Csapatsportokra fejlesztett statisztikakészítő és taktikaelemző rendszerünk a játékos és labda követésén keresztül készít passz- és futásstatisztikákat (távolság, sebesség és fáradás), ismeri fel a taktikai elemeket és szituációkat, ezzel valós idejű meccselemzéseket tesz elérhetővé labdajátékokban. Rendszerünk segítségével egyszerre válik lehetővé a játékosok teljesítményének adott meccsen/edzésen való kiértékelése, és hosszú távú fejlődésük nyomonkövetése is.

Közlekedés -elemzés és -felügyelet

Forgalomfigyelő és monitoring szoftverünk képfeldolgozáson alapuló valós idejű forgalmi statisztikákat szolgáltat a közutak forgalmáról. Rendszerünk a forgalmi adatok követése, rögzítése és elemzése mellett képes a járművek kategória szerinti osztályozására, rendszámfelismerésre, sebességmérésre, szabálysértések észlelésére, ezen felül pedig egyedi riasztási és értesítési funkciók is beállíthatóak a rendszerben a biztonságos forgalomirányítás érdekében. Megoldásunkat fixen telepített rendszerek esetében videomenedzsment rendszerek kiegészítéseként kínáljuk, de immár elérhető a mobilváltozat is, amellyel időszakos vagy egyedi mérések is megvalósíthatóak.

EasyCap Studio Facemotion

Az EasyCap Studio Facemotion arcmozgás, mimika rögzítésére kifejlesztett komplex hardver- és szoftvercsomag, amellyel jelentős mértékben gyorsítható az animációs munka a filmektől a számítógépes játékokon át egészen a reklámfilmekig. A stabil követéshez és hatékony, gyors munkához egyénileg kifejlesztett feldolgozási folyamatban a színész arcára rögzített jelzőkön keresztül a különböző arckifejezésekhez tartozó elmozdulások pontosan meghatározhatóak és rekonstruálhatóak. Fejlesztésünk különlegességét az adja, hogy az EasyCap Studio Facemotion a hagyományos mozgásrögzítésre jellemző időigényes manuális utómunkálatok nélkül képes pontos és gyors eredményt szolgáltatni, illeszkedve a legelterjedtebb animációs programokhoz is.