SignAll a CES 2018-on

SignAll a CES 2018-on

SignAll_CES_2018 2018. januárban bemutattuk a SignAll automatizált jelnyelvi fordító rendszerét a CES-en (Consumer Electronics Show), a világ legnagyobb fogyasztói elektronikai vásárán, Las Vegasban.
Rengeteg fejlesztővel, cégvezetővel, esélyegyenlőségi szervezettel, sikettel és hallóval volt alkalmunk találkozni, beszélgetni és sok inspiráló visszajelzést kaptunk.

Videós összefoglalónk:
SignAll at CES

“A CES (Consumer Electronics Show) minden évben több, mint 3900 kiállítót és 170 000 látogatót vonz több, mint 150 országból. A CTA Foundation által rendezett eseményen a világ üzleti vezetői és úttörő gondolkodói gyűlnek össze, hogy megvitassák az ipar legfontosabb kérdéseit.
(…)

A CTA Foundation a világ minden részéről pályázó, több, mint 200 startup közül választotta ki az öt legjobbat, köztük a SignAll-t, az alapján, hogy technológiájuk potenciálisan mennyire van pozitív hatással az idősek és fogyatékkal élők életére.

“Ezen a megmérettetésen bekerülni az öt nyertes közé, és elnyerni a CTA Foundation elismerését kiemelkedő siker, amelyre nagyon büszkék vagyunk. A CES-en való megjelenés nagy lehetőség, hiszen a világ vezető technológiai cégei között mutatkozhatunk be és építhetjük tovább partnerkapcsolatainkat” mondta Robotka Zsolt, a SignAll tulajdonosa és vezérigazgatója.

A SignAll, mely a washingtoni Gallaudet Egyetemmel közösen, de magyar központtal dolgozik a siketek és hallók közötti korlátok lebontásán a közelmúltban azzal került a sajtóba, hogy első magyar cégként került felvételre a társadalmi küldetéssel rendelkező vállalkozások londoni tőzsdéjére a Social Stock Exchange-re.”

Teljes cikk: https://computerworld.hu/uzlet/magyar-startup-nyerte-az-amerikai-ces-dijat-240143.html

RTL: http://rtl.hu/rtlklub/reggeli/ujabb-magyar-sikersztori