Nemzeti döntősök között a Dolphio – Szavazzanak ránk!

Nemzeti döntősök között a Dolphio – Szavazzanak ránk!

EBA National Champion 2014-15A Dolphio Technologies egyszer már az European Business Awards nemzeti döntőse volt. Célunk az, hogy idén túlszárnyaljuk 2012-es eredményünket. Cégünk egyre több projektje épül a gépi látás technológiájára, ezek közül emelkedik ki a SignAll, mely egy valósidőben nyelvtanilag helyes mondatokra fordítani képes jeltolmács-gép. Az innovatív fejlesztés nem csak egyedülállónak számít, de segítségével több millió embertársunk hétköznapjait tehetjük könnyebbé.

A díj elnyeréséhez, a szakmai zsűri szavazatai mellett, a közvélemény elnyerésére is szükség van, így arra kérjük partnereinket, ügyfeleinket, kollégáinkat és mindenkit, aki támogatja projektünk megvalósulását, hogy szavazzanak ránk.

Ezt az alábbi linken tehetik meg:

http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/hungary/12942

Az oldal jobboldalán van egy „Vote for this entry” rész, ahol meg kell adni az email címünket, majd rányomni az OK gombra. A folyamat ezzel még nem ér véget: körülbelül 2-3 percen belül a rendszer küldd egy e-mailt, amiben van egy visszaigazoló link, amire még ré kell nyomni a szavazat érvényesítéséhez. Ezzel a szavazó semmilyen hírlevél vagy spamlistára nem kerül fel!

Köszönjük mindenkinek a támogatást!

Üdvözlettel,

A Dolphio csapata