Legjobb nyolc között a Tőkeportál

Legjobb nyolc között a Tőkeportál

A Dolphio Tftvechnologies projektjeként induló Tőkeportál a legjobb nyolc között végzett az MKB Bank által meghirdetett Fintech versenyen, melynek hosszú távú célja a pénzintézetek jelenlegi szolgáltatásainak modernizálása. 

A Dolphio Technologies Tőkeportál nevű projektje a nyugaton egyre jobban elterjedő újfajta közösségi finanszírozási modell, az equity crowdfunding alapjára épül. Az ötlet az MKB Fintech verseny zsűrijének is elnyerte a tetszését, így a legjobb nyolc közé került a versenyen, ami azt jelenti, hogy a projektet az MKB inkubációs program keretein belül, kockázati tőke bevonásával fejlesztheti tovább a Dolphio csapata.

Az inkubációs program célja, hogy olyan FinTech termékek hódíthassák meg a magyar és nemzetközi piacokat, melyek felválthatják vagy kiegészíthetik a pénzintézetek hagyományosnak tekinthető szolgáltatásait.

A Tőkeportál az MKB bank segítségével szeretne egy közösségi tőkeportált létrehozni, melyhez az alapportál már készen is van, és a kampánygazdák megmutathatják a projektjeiket.