2014-ben is CEBIT

2014-ben is CEBIT

Idén ötödik alkalommal állítottunk ki a Hannoverben megrendezett CEBIT-en, a világ legnagyobb számítástechnikai szakvásárán. A neves esemény egy-egy kiállítási csarnoka akkora, hogy kilenc Super Jumbonak is lehetne a hangára, a nagyobb világcégekből azonban így is csak öt-hat fért el bennük. A Dolphio olyan ismertebb hazai szereplőkkel állított ki közösen, mint például a Kürt Zrt.

A korábbi évekhez képest – a drágább belépőjegy miatt – kevesebb, de speciálisabban érdeklődő látogatót és eredményesebb tárgyalásokat eredményezett a rendezvény. Lehetőségünk nyílt piacvezető, multinacionális vállalatok felsővezetőinek bemutatni több fejlesztésünket, amelynek köszönhetően új üzleti és együttműködési lehetőségek nyíltak meg előttünk.

Dél- és Észak-Amerikától kezdve egészen a Távol-Keletig a legkülönfélébb iparágak szereplői keresték fel standunkat. A látogatók jelentős részét elsősorban a képfeldolgozásban, azon belül is videó tartalomelemzésben rejlő kompetenciáink érdekelték, melyek megoldást kínálhatnak kihívást jelentő problémáikra. Szerencsére, de még inkább az elmúlt évek számos projektjének köszönhetően, jól vizsgáztunk ezekben a helyzetekben, így remélhetőleg több innovatív, határokon átívelő fejlesztési projektet is vezethetünk a jövőben.

Kiemelt figyelmet kapott jelnyelvi fordítógépünk, valamint a járművek, áruházak és szórakozóhelyek célzott marketingjét lehetővé tevő kamerás, kor- és nemdetekcióra alkalmas utas-, vendég- és látogatószámláló megoldásunk.